Λίγοι το ξέρουν: Σε ποιον ανήκει το πολυτελές διαμέρισμά της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι

Το σπίτι, που ανήκει στην οικογένεια Παπακαλιάτη, είναι ο νέος χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας της Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει σε ένα σύγχρονο και πολυτελές διαμέρισμα.Ο λόγος για το σύγχρονο διαμέρισμα στο οποίο μετακόμισε το καλοκαίρι του 2022 στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια διέμενε έως τότε στην Κηφισιά, αρχικά στο πατρικό της σπίτι και εν συνεχεία σε δικό της.

Η μετακόμιση

Αφήνοντας τα βόρεια προάστια, είναι πια κάτοικος Κολωνακίου, κάτι που σίγουρα τη διευκολύνει με τις μετακινήσεις της. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Real, το σπίτι της ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι να μετακομίσει η KatKen, διέμενε έκεί η αδερφή του γνωστού ηθοποιού.

«Αντίο μικρό μου, σκοτεινό διαμερισματάκι… Όσα βήματα κι αν κάνω μπροστά… πιο φωτεινά… πιο μεγάλα… πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί» είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποχωρούσε από το προηγούμενο σπίτι της και συμπλήρωσε όλο νόημα: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν, άνοιξα την πόρτα στο μέλλον, πήρα μια βαθιά ανάσα έκανα ένα βήμα και ξεκίνησα το νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

Δείτε την εδώ να ποζάρει σπίτι της

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»