Λήδα Λογοθέτη: H κληρονόμος της οικογένειας, οι σπουδές στο εξωτερικό, η συμπάθεια στην Γιάννα και ο έρωτας με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο

Ιδιαίτερη είναι η αυριανή ημέρα για την οικογένεια Αγγελοπούλου, καθώς παντρεύεται ο μικρότερος γιος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, Δημήτρης, την αγαπημένη του Λήδα Λογοθέτη.

Όσα πρέπει να ξέρεις για την χρυσή κληρονόμο

Η Λήδα Λογοθέτη είναι η κόρη του Βασίλη Λογοθέτη. Με σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του London School of Economic – εκεί άλλωστε γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο – η κοπέλα ασχολείται ενεργά με τα ναυτιλιακά.

Η Λήδα Λογοθέτη εργάζεται μαζί με τον μνηστήρα της. Μάλιστα όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για τον επαγγελματισμό, αλλά και την κατάρτισή της. Το στυλ της είναι λιτό αλλά αριστοκρατικό.

Η αδελφή της, Ίριδα Λογοθέτη, είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Κανελλόπουλο, του ομίλου ΤΙΤΑΝ, γιο του Ανδρέα και της Γιούλης Κανελλοπούλου.

Λαμπερός γάμος στην υψηλή κοινωνία

Η Γιάννα Αγγελόπουλου κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια αποφάσισε να γίνει ο γάμος σε κλειστό κύκλο και να μη δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες. Η τελετή του γάμου, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag θα γίνει αύριο Σάββατο σε εκκλησία των Βορείων Προαστείων και το ζευγάρι θα παντρέψει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος! Ανάμεσα στους κουμπάρους του ζευγαριού και η σύζυγος του αδελφού του γαμπρού Έλλη Παπαδιαμάντη.

Στο γάμο θα παρευρεθούν συμφοιτητές του ζευγαριού από όλα τα μέρη του κόσμου καθώς και λίγοι καλοί φίλοι της οικογένειας Αγγελόπουλου.

Η γαμήλια δεξίωση θα διεξαχθεί στην έπαυλη του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Φιλοθέη. Η εκδήλωση θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με μόλις 100 καλεσμένους αλλά και αγαπημένους φίλους της οικογένειας όπως είναι και η Μαριάννα Λάτση.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι