Λιάγκας για Τσίπρα: «Έπαθα σοκ, να κυκλοφορεί με range rover ο επικεφαλής της Κεντροαριστεράς;»

Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του σχολίασε το φλέγον θέμα των ημερών, δηλαδή τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών.

Τα σχόλια Λιάγκα

Την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το τζιπ range rover σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας σε έναν διάλογο με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Αντώνη Δελατόλα. Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ανάγκη να κυκλοφορεί με τέτοιο αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ξεκίνησε μία κουβέντα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Άντε να φύγει ο Αλέξης… Και ποιος να έρθει; Θα φύγει με το range rover αν φύγει; Παιδιά, έπαθα σοκ, δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Βάλτε το range rover, βάλτε το στο πλάνο. Το πήρα χαμπάρι χθες το βράδυ. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα να κυκλοφορεί με range rover; Ο Μητσοτάκης δεν κυκλοφορεί το range rover, ο Τσίπρας γιατί να κυκλοφορεί; Μπορείς να μου απαντήσεις; Γιατί;»

«Δεν έχει ανάγκη το range rover πάντως» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το βίντεο

Related posts

“Σε εμένα θα μείνεις”: Η χλιδάτη σουίτα του Γιάννη Πουλόπουλου στη Μύκονο που φιλοξένησε την Καινούργιου

“Το ετοιμάζει ο καλός μου”: Τρισευτυχισμένη η Δέσποινα Βανδή, της ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Μπισμπίκης 2 μήνες μετά το έμφραγμα

“Αντί για ταξίδι , νοσοκομείο” Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Καραμίχο, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα