Λεβεντογιάννης: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά τον «εισαγγελέα» στους «Παγιδευμένους»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε το Διαδίκτυο να παραμιλάει και ειδικά τον γυναικείο πληθυσμό με το ταλέντο του στους “Παγιδευμένους” και το παρουσιαστικό του.

Ο ηθοποιός επιλέγει να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις και να κρατάει ένα low profile και να απασχολεί κυρίως με τις ερμηνείες του ως ηθοποιός και μέσα από τη δουλειά του. Αυτή τη φορά, ωστόσο, παραχώρησε μία συνέντευξη στο Baptista Magazine και αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό του βήμα, στο χώρο της εστίασης.

Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο; Ετοιμάζεις κάτι νέο στο προσεχές μέλλον;
Αυτή την περίοδο μία σκέψη που είχαμε καιρό με τον Κωνσταντίνο Δανό, υλοποιείται και δημιουργούμε ένα νέο project στον χώρο της εστίασης. Πρόκειται για ένα cafe bar που επικεντρώνεται στα spritz και στις ωραίες γευστικές εμπειρίες που μπορούν να προσφέρουν. Το όνομα αυτού είναι Bariero Athens, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, που ανέκαθεν μας άρεσε λόγω του ωραίου vibe Που έχει. Είναι, λοιπόν, ένα project που δουλέψαμε πολύ ευχάριστα για αυτό, είχαμε δίπλα μας καλούς συνεργάτες και φίλους και μαζί δημιουργήσαμε έναν πολύ φιλόξενο χώρο, με έντονες αντιθέσεις και επιρροές από τη σύγχρονη και παλιά Αθήνα. Διατηρήσαμε στο ακέραιο πολλά στοιχεία του υπάρχοντος κτιρίου και το αναδείξαμε με τον δικό μας τρόπο. Το Barriero Athens είναι ένα project για εμάς και έτσι ακριβώς φιλοδοξούμε να το μεταφέρουμε στο κοινό.

Ο «εισαγγελέας» της καρδιάς των τηλεθεατών, λοιπόν, αποφασίζει να κάνει ένα διαφορετικό βήμα από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει. Το κοινό, βέβαια, αδημονεί να ξεκινήσει εκ νέου η σειρά, αφού ήδη το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει τους έχει ταράξει όλους. Και πέραν αυτού, θα τον δούμε τελικά ζευγάρι με την Άννα Ροδίτη να εκπληρώσουν το ρομάντζο που όλοι περιμένουν;

Related posts

“Εκτός από τον έναν γιο του” Η Αφροδίτη Σκαφιδά αποκαλύπτει τη σχέση της με τα παιδιά του Πύρρου Δήμα

“Πετάμε πετάμε” Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί τα χαρμόσυνα για την Ναταλία Γερμανού

Έχει δύο γιους, θα ολοκληρωθεί η ευτυχία της! Όλοι εύχονται στη Σίσσυ από το πρωί, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα