Λεβεντογέννα Κρήτη: Ο Κασσελάκης ετοιμάζει το γλέντι του γάμου του με τον Τάιλερ – Αυτοί θα είναι καλεσμένοι

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μεταξύ άλλων για τη σχέση με τον σύζυγό του, Tyler McBeth και τον επερχόμενο γάμο που αναμένεται να κάνουν στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε, πως το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες στην Αμερική, ωστόσο από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα, ο Κασσελάκης και ο Tyler αποφάσισαν να παντρευτούν και στη χώρα που πλέον ζουν μόνιμα

Μέσα λοιπόν από τη νέα συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν πολλά από όσα έχουν ειπωθεί για το μυστήριο, καθώς επίσης αποκαλύφθηκαν έγκυρες πληροφορίες για τον γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι.

Οι αποκαλύψεις του Στέφανου Κασσελάκη

«Θα ξαναπαντρευτούμε στην Κρήτη και θα είναι μια μικρή τελετή, συμβολική για τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Μέχρι εκεί! Είναι το τελετουργικό κομμάτι, το επίσημο έχει γίνει. Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Tyler. Νομίζω δεν είναι κακό να θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν. Σε έναν μικρό και συμβολικό γάμο για να μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε για όσα έχουν προσφέρει στο πρόσωπό μας και στην αγάπη μας.

Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1000 άτομα. Έτσι και αλλιώς αυτό δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά μας. Είμαστε πολύ πιο βαρετοί από όσο νομίζετε. Θέλουμε κάτι πολύ πιο οικογενειακό και ζεστό. Δεν με πειράζει να παρουσιάζω τα πάντα, το σπίτι μου ή την δουλειά μου, γιατί είμαι απλός», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Related posts

Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν με στεναχωρεί που με συγκρίνουν με τη μητέρα μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να παντρευτώ έναν άντρα σαν τον Νίκο Κοκλώνη»

«Οι φωνές της Ελένης έρχονται στο μυαλό μου»: Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη