Λεφτά και έρωτες με το τσουβάλι: Όλα τούμπα για αυτά τα πέντε ζώδια-Η πρόβλεψη της Άση Μπίλιου

Οι προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου αποκαλύπτουν ποια είναι τα τυχερά ζώδια που θα χαρούν τον έρωτα και τα χρήματα.

Όσα είπε η αγαπημένη Άση Μπίλιου

Η Σελήνη από την Παρθένο σήμερα σχηματίζει δυο αντιθέσεις με την Αφροδίτη το πρωί και με τον Ποσειδώνα το βράδυ. Σήμερα όμως έχουμε το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κάνει πιο ευχάριστη τη μέρα μας δίνοντας μια θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις αλλά και να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να κάνετε γνωστές τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας διαφημίζοντας τα ή να έχετε μια αύξηση στις πωλήσεις σας αν ασχολείστε με το εμπόριο. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν και κάποια χρήματα ξαφνικά ή να λάβετε ένα δώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μια όψη ιδιαίτερα γλυκιά που ευνοεί θέματα καριέρας. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε και για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι με φίλους ή συνεργάτες επιλέξτε τη σημερινή μέρα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μια έξοδος το βράδυ θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επόμενες μέρες και ιδιαίτερα η Παρασκευή θα σας πιέσει προσπαθήστε αν έχετε δύσκολα στο πρόγραμμα σας να τα προγραμματίσετε σήμερα και να μην τα αναβάλλετε.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πιθανώς να γίνετε αποδέκτης της γενναιοδωρίας κάποιου μέλους της οικογένειας σας ή ακόμη και κάποιων συνεργατών. Από την άλλη μπορεί να έχετε επιτυχία σε μια οικονομική διεκδίκηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε την σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για επαγγελματικά θέματα ή να προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας. Σε γενικές γραμμές θα είστε κι εσείς πιο υπομονετικοί και δεν θα βιάζεστε να έχετε άμεσα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Στη διάρκεια της μέρας μπορεί να προκύψει κάτι απρόσμενο και θετικό σε οικονομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα Νοεμβρίου μπορεί να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε μια ερωτική σχέση ή να κάνετε μια γνωριμία μέσω διαδικτύου που να σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Προσπαθήστε να είστε όμως αρκετά υπομονετικοί σε σχέση με τα αποτελέσματα για να μην απογοητεύεστε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας καλεί να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το χώρο του σπιτιού και να δείτε πως μπορείτε να τον αναβαθμίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να είστε πιο χαλαροί και στις προσωπικές σας σχέσεις, να μοιραστείτε κάποιες προσωπικές σας ιστορίες και να διασκεδάσετε. Επειδή Πέμπτη και κυρίως η Παρασκευή θα είναι πιο απαιτητικές μέρες προσπαθήστε σήμερα να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας ώστε να βάλετε τα δύσκολα και μην τα αναβάλλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η πρακτική Σελήνη στην Παρθένο, δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό τις πρωινές ώρες την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Είναι μάλιστα πολύ βοηθητικό για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να έχετε θετικές αποκρίσεις στη δουλειά και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η Τετάρτη για σας με τη Σελήνη απέναντι σας και το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ουρανό. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να γιορτάζετε ένα γεγονός ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»