Λατρεύει τις ρυτίδες της: Η Σκλεναρίκοβα στα 50 της αρνείται τις πλαστικές και παραδίδει μαθήματα ομορφιάς

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Το σούπερ μόντελ των προηγούμενων δεκαετιών έγινε πενήντα ετών κι όμως βάζει κάτω και εικοσάρες. Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αρνείται τα μπότοξ, τις πλαστικές και χειρουργικές επεμβάσεις και με τη φυσική ομορφιά και το ταπεραμέντο της παραδίδει μαθήματα ομορφιάς και αυτοπεποίθησης προς όλες τις γυναίκες.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Έγινε μανούλα

Η Σκλεναρίκοβα, πρώην σύζυγος του άσσου του Ολυμπιακού Christian Karembeu από τον οποίο χώρισε το 2012 ύστερα από 14 χρόνια γάμου, εδώ και μερικού μήνες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Ούσα παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια με τον Aram Ohanian έχει αφήσει για τα καλά πίσω της τα φώτα, επιλέγοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο (1,24 cm!), αποδεικνύει πως αγαπά τον εαυτό τη ακριβώς όπως είναι, αρνούμενη να μπει στο παιχνίδι των πλαστικών επεμβάσεων.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αρνείται τις πλαστικές

Όπως προδίδει η εικόνα της σήμερα, η ίδια έχει επιλέξει να αφήσει τον εαυτό της να μεγαλώσει φυσικά, λέγοντας ένα τεράστιο «όχι» στη μόδα της εποχής που θέλει όλες τις γυναίκες πορσελάνινες με τη βοήθεια των ενέσιμων και του νυστεριού.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ποζάρει χαμογελαστή με της ρυτίδες στο πρόσωπό της καθιστώντας σαφές πως η ομορφιά είναι διαχρονική! Τι κι αν έχει αλλάξει πολύ; Την προτιμούμε έτσι…

Related posts

Βίλα «φάντασμα»: Στοιχειώνει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, δεν θυμίζει σε τίποτα το «στολίδι» του παρελθόντος

“Κορμί 30αρας”: Η δίαιτα της Δέσποινας Βανδή για να διατηρεί τέλεια το σώμα της στα 52 της χρόνια

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε πουκάμισο από τα Zara που κοστίζει 60 ευρώ και αμέσως έγινε ανάρπαστο