Λαμπερή ζωή στο Λος Άντζελες,2 Εκατομμύρια Followers:Η Ιωάννα Μπέλλα.4 χρόνια μετά το GNTM ξεπέρασε και την Καγιά

Η Ιωάννα Μπέλλα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο. Συγκεκριμένα η κριτική επιτροπή στις οντισιόν την “έκοψαν” καθώς είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν ανήκει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό μετά από την αποκάλυψή της πως είχε “πειράξει” το πρόσωπό της.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα καθώς συνεχίζει να είναι αρκετά ενεργή στον χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα, η ίδια πλέον ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Los Angeles όπου μεταξύ άλλων “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε στο «Secret» όπου αναφέρθηκε για τη “νέα” της ζωή.


Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα και η νέα καθημερινότητα στο Los Angeles
Αποκλειστική φωτογραφία της Ιωάννας Μπέλλα
«Λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο L.A.. Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».

Από την άλλη δεν δίστασε να δώσει και την απάντησή της σε όσους μιλούν για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Όσον αφορά το σενάριο για γάμο και οικογένεια, απαντά: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».

Εσωτρερική/ Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO


«Ειλικρινά ήμουν για την δουλειά μου»
Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show κι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί για το ταξίδι της στο Ντουμπάι εν μέσω lockdown.

«Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες.

Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά. Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για την δουλειά μου.

Αν έβλεπα εγώ μα γνωστή μου να το κάνει θα χαιρόμουν γιατί χαίρομαι με την χαρά των άλλων. Μα και στο Ντουμπάι υπάρχουν τα μέτρα, οι μάσκες, τα αντισηπτικά κι οι αποστάσεις, δεν είναι ότι ήταν open τελείως. Εγώ έκανα την καραντίνα μου δύο εβδομάδες στην Βέροια», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μπέλλα η οποία πρόσφατα χώρισε από το σύντροφο της.

Related posts

«Είναι Ελλάδα αυτές οι κιλότες; Εθνικό ναυάγιο»: Τα σκληρά λόγια του Λιάγκα για την Μαρίνα Σάττι

Απογοήτευσε κριτές & κοινό: Πολύ μακριά απ’την πρωτιά η Σάττι, παίρνει την… κάτω βόλτα η Ελλάδα στα στοιχήματα

Μαθεύτηκε ο νικητής της Eurovision: Έγινε διαρροή των ψήφων του κοινού, τόσοι ψήφισαν τη Μαρίνα Σάττι