«Λάμπεις Τίτσα μου!»79χρονο Μοντέλο έκανε τους κριτές του GNTM να προσκυνήσουν και μοίρασε μαθήματα ζωής

Gntm 5 η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός και οι εκπλήξεις δε σταματούν αφού τα μαθήματα ζωής διαδέχονται το ένα το άλλο ήδη απο το πρώτο επεισόδιο

Όσα χρόνια και να έχουν περάσει, τα όνειρά μας πρέπει να τα συνεχίζουμε να τα κυνηγάμε, προκειμένου να τα κάνουμε πραγματικότητα και να μην έχουμε απωθημένα,

Oταν τους είπα ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοιχτό» είπε η 79χρονη Τίτσα στην κάμερα του GNTM για το λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μόδας. Ντυμένη με ένα λευκό εντυπωσιακό σύνολο, η 79χρονη εμφανίστηκε στο πλατό μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως οι εγγονές της την δήλωσαν.

Αποφασισμένη να μην την σταματήσει τίποτα, η κ. Τίτσα κέρδισε αμέσως τους κριτές με την ενέργεια της και το πνεύμα της. «Λάμπεις Τίτσα μου!» της φώναξε η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε: «Της έχετε βάλει κάτω τις 20χρονες και της έχετε πατήσει κάτω».

GTNM 5:Η εμφάνιση της 79χρονης Τίτσας

Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε το «ναι» της χωρίς να τη δει με μαγιό καθώς ενθουσιάστηκε μαζί της. Οι κριτές, ζήτησαν από την 79χρονη να τους κάνει μερικές πόζες και τότε η κ. Τίτσα, με χρόνια εμπειρίας στις σχολές χορού, τους χάρισε ορισμένες πόζες που τους ενθουσίασαν.
Ο Γιώργος Καράβας της ζήτησε, αν θέλει και η κυρία Τίτσα, να φορέσει ένα μαγιό απλά και μόνο για να δει τις πόζες της και με αυτό. Αποφασισμένη η 79χρονη φόρεσε το μαγιό της και οι κριτές την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και σχολίασαν θετικά το γεγονός πως δεν φορούσε καλσόν.

GTNM 5:Η απάντηση των κριτών

Η 79χρονη πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του GNTM. «Αν το είδωλο είχε πρόσωπο θα ήταν το δικό σας» της είπε ο Γιώργος Καράβας.

Συγκινημένη η κ. Τίτσα αποχώρησε από το πλατό του GNTM.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι