Λάμπει η Δήμητρα Ματσούκα: Έτσι πέρασε τις πρώτες γιορτές ως παντρεμένη με τον Πέτρο Κόκκαλη – Ποιος τους έκανε ποδαρικό

Για τις πρώτες της γιορτές ως παντρεμένη μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα, που πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ τους μετά τον γάμο τους, ενώ αποκάλυψε ότι φέτος της έκανε ποδαρικό ο ανιψιός της.

Όσα ανέφερε

«Ποδαρικό φέτος μού έκανε ο ανιψιός μου. Τον μάθαμε πώς να βάλει το δεξί ποδαράκι. Μπήκα στη διαδικασία να κοιτάξω το Ίντερνετ και να τον βάλω να πατήσει ένα κουτάλι, για να είμαστε σιδερένιοι. Νομίζω ότι είμαι καλή θεία, τον αγαπάω πολύ. Του πήρα πολλά δώρα για τις γιορτές, και ένα κουκλοθέατρο», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Για τις πρώτες γιορτές μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, η ίδια σημείωσε ότι: «Δεν είχαν καμία διαφορά από τις άλλες χρονιές, οι γιορτές ως νιόπαντρη. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, είναι κάτι που αισθανόμαστε εμείς οι εμπλεκόμενοι, αλλά, το έχω ξαναπεί, δεν είναι κάτι που μπορώ ακριβώς να το εκφράσω».

Related posts

Πολύχρωμα πιρουνάκια και βρεγμένα μαλλια! Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζει τις διδυμούλες να τρώνε μετά το κολυμβητήριο

“Όταν χάνεις τους γονείς σου” Ραγίζει καρδιές η Βίκυ Βολιώτη στη νέα ανάρτηση με την κορούλα της

Ελεύθερη κι ωραία, κοιλιακοί πέτρα: Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει (μόνη) την πισίνα και όλοι πρόσεξαν το δάχτυλό της