Λάκης Γαβαλάς: “Ήμουν 9 χρόνια παντρεμένος. Ξεσπούσα πάνω της και χωρίσαμε. Προχθές έμαθα πού βρίσκεται”

Ο γνωστός σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς, παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” στο Action24. Σε αυτή ανέφερε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής του ζωής, αλλά και του γάμου που πραγματοποίησε σε νεαρή ηλικία.Στην αρχή της συνέντευξης, επικεντρώθηκε στην υγεία του λέγοντας: «Δόξα τω Θεώ, δεν παίρνω φάρμακα. Κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία. Άρα, είμαι ένας υγιής άνθρωπος. Όταν βάλω ένα χάπι στο κομοδίνο μου, εκεί θα αρχίσω να είμαι διαφορετικός. Κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες, είμαι συνεπής. Με τα θέματα υγείας δεν παίζουμε»

Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στο θέμα της “οικογένειας” . «Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια. Νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης, αλλά δεν έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα και πάλι»

Ακόμα αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συναντήσει την πρώην σύζυγό του. «Μου είπαν προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία της επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα και πάλι και θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής.

Ενώ κλείνοντας σε σχέση με τον χωρισμό τους τονίσε πως: «Ήρθα πίσω στην Ελλάδα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Ήμουν 8-9 χρόνια σε Ιταλία-Γαλλία, ήρθα εδώ και άρχισαν τα νεύρα, οι φωνές και να μπαίνω σε έναν άλλο ρυθμό. Μου ήρθε κάτι τρελό και αντιδρούσα επάνω της. Κάποια στιγμή πήραμε την απόφαση κοινή συναινέσει».

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά