Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Η Άννα ήταν πρωταγωνίστρια όταν εγώ δεν ήξερα τι θα πει σινεμά»

Με τον πιο όμορφο τρόπο μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τις γυναίκες της ζωής του, τις δύο του κόρες και τη σύντροφό του, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Πριν από λίγο καιρό, η ηθοποιός και σύντροφός του, Άννα Μενενάκου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου μεταξύ άλλων, εξέφρασε το παράπονό της για τον χαρακτηρισμό «το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια».

Μίλησε για τη γυναίκα του και αποθεώθηκε

Στην αρχή της συνέντευξής του, ο σκηνοθέτης ανέφερε: «Αρθρώνω μία άποψη όσο πιο ήσυχα και με αγάπη μπορώ, γιατί απευθύνομαι σε αυτόν που πρεσβεύει κάτι αντίθετο. Δεν απευθύνομαι σε αυτόν που συμφωνεί με μένα για να πάρω δύο like, προκαλώ κάποιον που έχει αντίθετη άποψη είτε για να ακούσει ή να προβληματιστεί είτε για να αλλάξω εγώ γνώμη. Αυτό είναι το κίνητρό μου, να τεστάρω τις απόψεις μου, να δω αν είναι σωστές και αν με συγκινήσει κάποιος, να μετακινηθώ. Δεν εγκλωβίζω τον εαυτό μου σε μία ιδέα ή ένα δόγμα».

«Με έχει εξελίξει στο να γίνω καλύτερος. Είναι το φρένο μου, η φωνή της λογικής, είναι πάρα πολλά πράγματα που με έχουν βοηθήσει. Είναι πολύ σεξιστικό να λένε “το κορίτσι του Τσαφούλια”, διότι ποτέ δε βλέπεις να συμβαίνει το αντίθετο. Η Άννα ήταν πρωταγωνίστρια όταν εγώ δεν ήξερα τι θα πει σινεμά», είπε στο τέλος για την σύντροφό του.

Related posts

Αγνώριστη η θρυλική Netta Barzilai που κέρδισε με το ”Toy” – Μείον 30 κιλά έξι χρόνια μετά τη νίκη της

Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Βανδή: Μόλις ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

Περήφανη η μητέρα της Σάττι: «Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή»