Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φώτο: Έτσι είναι στ’ αλήθεια το σώμα της Ιωάννας Τούνη, 4 μήνες μετά την γέννα

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το μωράκι τους, όμως η Ιωάννα εννοείται πως δεν παραμελεί τον εαυτό της.

Ιωάννα Τούνη: «Υπάρχει πολύς δρόμος για να επανέλθω»

Η Ιωάννα Τούνη όπως και πολλές νέες μανούλες, την απασχολούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει και πάλι στα παλιά της στάνταρ όσον αφορά το σώμα της. Η γνωστή influencer κάνει την προσπάθειά της καθώς έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό γυμναστική και διατροφή για να επανέλθει το σώμα της όπως και πριν την γέννα και να είναι έτοιμη για το καλοκαίρι.Η Ιωάννα Τούνη χθες το μεσημέρι (09/05) μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο μέσω social media δείχνοντάς μας πως είναι το σώμα της 4 μήνες μετά και ενημερώνοντας μας πως ακόμα δεν έχει επανέλθει και συμβουλεύει και τους φανς να μην απογοητεύονται.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «Ας μην είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας, αλλάζει το σώμα μετά την εγκυμοσύνη και αυτό είναι απόλυτα ΟΚ! Για σένα που με ρωτάς πώς έχω επανέλθει… δεν έχω επανέλθει. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Έτσι είναι κάπως το σώμα μετά την εγκυμοσύνη και έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες. Όσο και να μου αρέσει η προπόνηση χρειάζεται χρόνος για να ξαναέρθουν όλα στη θέση τους. Αυτό είναι ένα μικρό pregnancy update».

 Έτσι είναι το σώμα της 4 μήνες μετά τη γέννα

Related posts

Νέος πίνακας ιδανικού βάρους: Πόσα κιλά πρέπει να είστε ανάλογα με το ύψος σας;

Πρωτοφανής καβγάς Λιάγκα – Μπέου: “Με τη σύζυγό σου τη Φαίη είπες…” – “Κλείστε τον!” φώναζε ο Λιάγκας

Δε σταματούσαν να καμαρώνουν: Περήφανοι γονείς Αγγελική Δαλιάνη–Μάνος Παπαγιάννης, στο πλευρό των παιδιών τους