Κυκλαδίτικος γάμος στην showbiz: Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Λευτέρης Γιοβανίδης με την γοητευτική σύντροφο του Ξένια

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Λευτέρης Γιοβανίδης, αποκάλυψε πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του σύντροφο Ξένια Κολαΐτη.

Την είδηση του γάμου, την έκανε γνωστή ο ίδιος ο Λευτέρης Γιοβανίδης και ο γάμος θα γίνει στο αγαπημένο νησί του ζευγαριού την Σύμη την Παρασκευή μετά το Πάσχα.

Που και πότε θα γίνει ο γάμος

Στο Realnews, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Αρχικά ανέφερε: «Παντρεύομαι την Ξένια στη Σύμη την Παρασκευή 21 Απριλίου». Ο γάμος θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ιερά Μονή του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτου, στην παραλία του Πανορμίτη, παρουσία κλειστού κύκλου καλεσμένων. Ενώ για κουμπάρους τους, επέλεξαν φιλικό τους ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Αγγλία.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτές τις ημέρες περιμένουμε να έρθουν από το Λονδίνο οι κουμπάροι μας ο Δημήτρης Παναγόπουλος με τη σύζυγό του Σάντρα. Ο Δημήτρης είναι καλός μου φίλος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει κουμπάρος μου».

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης, εργάζεται πυρετωδώς για ένα νέο φιλόδοξο πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, και η σύντροφός του ψυχολόγος τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και σε αυτό το κλίμα θέλουν να γίνει και ο γάμος τους.

Για την επιλογή νυφικού της αγαπημένης του είπε: «Η Ξένια είναι τόσο όμορφη που ό,τι και να φορέσει θα είναι πανέμορφη! Έχει επιλέξει να φορέσει ένα λιτό νυφικό», λέει ο Λευτέρης Γιοβανίδης.

Ο γάμος θα γίνει στο πανέμορφο νησί της Σύμης σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και θα ακολουθήσει γαμήλιο γεύμα για όσους εκλεκτούς παρευρεθούν. Και όταν γυρίσουν στην Αθήνα θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι για να ευχηθούν στο αγαπημένο ζευγάρι.

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης και η Ξένια Κολαΐτη είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για το πόσο πολύ ταιριάζουν και πόσο ευτυχισμένοι είναι, με τον γάμο τους να είναι φυσικό επακόλουθο. Για τον θεατρικό σκηνοθέτη θα είναι ο δεύτερος γάμος ενώ έχει ήδη έναν γιο από τον γάμο του τον Ιωνά.

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ