Κραυγή αγωνίας από την Βίκυ Καγιά: Ανέβασε φώτο των παιδιών της δίπλα σε άγρια άλογα και ζητά την βοήθεια όλων

Η Βίκυ Καγιά έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χθες, Τετάρτη, το πρωί, από την απόδραση με τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο, σε φάρμα.

Ειδικότερα, η οικογένεια πηγαίνει συχνά σε μία φάρμα στην Εύβοια, καθώς αγαπούν ιδιαίτερα τα άλογα και την ιππασία δίπλα στη θάλασσα.

Αυτή τη φορά, στην ανάρτησή της, έδειξε τον Κάρολο και την Μπιάνκα να φροντίζουν τα άλογα και εκφράζει την αγωνία της για το μέλλον της φάρμας, η οποία πρέπει να μετακομίσει, μαζί με τα άλογα..

Η Βίκυ Καγιά απευθύνει έκκληση για να βρεθεί νέα στέγη για τη φάρμα

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο συνοδεύει τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: “Εδώ και 15 χρόνια απολαμβάνουμε τον παράδεισο του @rancheros_farm με μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια. Η Νάνσυ και η αδερφή της Ντέπυ αγκαλιάζουν και φροντίζουν με απέραντη αγάπη τα άγρια άλογα της φάρμας, ανιδιοτελώς.

Εδώ βρισκόμαστε κοντά στη φύση, ιππεύουμε, καθαρίζουμε, βοηθάμε, και πάνω απ’ όλα υποστηρίζουμε έναν φυσικό και ισορροπημένο τρόπο ζωής για τα παιδιά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε στο @rancheros_farm μια νέα στέγη… Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τα κορίτσια της φάρμας για περισσότερες πληροφορίες”.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά