Κρατούσε την υπομονή του: Η ερώτηση των ρεπόρτερ που εκνεύρισε τον Κασσελάκη σε βόλτα με τον σύντροφό του

Την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε η παρουσία καμερών και δημοσιογράφων έξω από το γυμναστήριο στο οποίο πήγε το πρωί της Τετάρτης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

“Είναι ιδιωτικός χώρος”

«Είναι ιδιωτικός χώρος. Το πεζοδρόμιο είναι δημόσιος χώρος. Υπάρχουν μερικά όρια με κάθε σεβασμό» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασελάκης ο οποίος – καθώς τα τηλεοπτικά συνεργεία επέμεναν – είπε ξανά «μην μη με βάζετε να τα πω τρεις φορές. Είναι η εταιρεία των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους».

Αφού τελείωσε την άσκησή του ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε δεύτερο γύρο «πρέσινγκ» από τους δημοσιογράφους στους οποίους είπε «με κάθε σεβασμό και ειλικρίνεια καλύψτε το μοντάζ από χθες την Καρδίτσα και την Μεταμόρφωση».

Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι στο γυμναστήριο κάνει «βάρη» ενώ στην ερώτηση δημοσιογράφου «έχει πολά βαρη η πολιτική;», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε «είδες; Είσαι και ποιητής».

Η τελευταία ερώτηση προς τον κ. Κασσελάκη ήταν σχετικά με το βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου με τον ίδιο να μην απαντά και να αρκείται στο «καλημέρα να έχετε».

Ο ΣΚΑΪ στη συνέχεια επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τα βάρη που κάνει στο γυμναστήριο καθώς μετέδωσε πλάνα που ανήρτησε στα social media ο γυμναστής του υποψηφίου προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Σχολείο διδάσκει στα αγόρια πως να σιδερώνουν, να πλένουν και να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος που δεν ήξερα ότι υπάρχουν”

Ο πραγματικός λόγος που η Καλλιόπη φοράει συνέχεια το ίδιο παλτό και το ίδιο μαντήλι στο Σασμό