Κρατερός Κατσούλης: «Κάναμε φοβερές κόντρες…» – Η αποκάλυψη του για την παλιά του “αγάπη”

Πριν πριν φύγει το 2023, ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην στην εκπομπή Γκαράζ. Μιλώντας στον Ζήση Ρούμπο, ο ηθοποιός, στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην φάση που πέρασε με το breakdance, σε μικρότερη ηλικία.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε προηγούμενη του συνέντευξη είχε μιλήσει για τις σχέσεις του με τα παιδιά του αλλά και με την πρώην σύζυγό του με την Κατερίνα Καραβάτου. «Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα, είναι ότι δεν έχει σημασία η δική μας σχέση, αλλά το ότι έχουμε δυο παιδιά, που λατρεύουμε, και αυτό θα πρέπει να…»

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Κρατερός

«Ήμουν ανέκαθεν ροκάς αλλά πέρασα και μια φάση, μεγάλη γιατί ήταν και της εποχής, breakdance! Υπάρχει και βίντεο από εκείνη την εποχή το οποίο και δεν θα δείτε ποτέ! Υπήρχαν και άνθρωπο που έγιναν μετά σοβαροί. Κάναμε όμως φοβερές κόντρες και ήταν πολύ σημαντικό τότε για εμάς» ανέφερε.

«Κατέβαινε, ας πούμε, η ομάδα μας και πήγαινε και έκανε κόντρα με τον Πειραιά ή κάναμε κόντρα με το Αμερικάνικο κολέγιο. Δίναμε ραντεβού και η τελευταία μάχη που είχαμε κάνει ήταν στο Ωδείο Αθηνών και κατέβαινε λαός, δεν ήταν αστεία πράγματα αυτά».

«Εγώ ήμουν για τα ακροβατικά! Έκανα ελικόπτερα, τρελά πόδια και τέτοια πράγματα εκείνη την εποχή» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Related posts

Έγινε ξανθιά, τα άλλαξε όλα και εντυπωσιάζει: Άλλος άνθρωπος η Ειρήνη Στεριανού 3 χρόνια μετά το GNTM

Γωγώ Τσαμπά: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Έπινα πολύ αλκοόλ αλλά το έκοψα. Η Παναγία μου έσωσε τη ζωή»

Χριστιάνα Καρνέζη: «Ο Μάρκος Σεφερλής με έβγαλε από τα σκοτάδια της κατάθλιψης»