Κούκλος σαν τη μαμά ο μεγάλος, ίδιος με τον μπαμπά ο μικρός: Οι γιοι των Αλικάκη – Λαγούτη μεγάλωσαν πολύ!

Μπορεί η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια η σχέση όμως που έχουν κρατήσει είναι πραγματικά μοναδική.

Οι γιοι των Αλικάκη – Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη αν και ενεργή στα social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της. Προτιμά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συνταγές της, φωτογραφίες της και αναρτήσεις που αφορούν τη δουλειά της. Το ίδιο και ο Πέτρος Λαγούτης.

Οι δύο ηθοποιοί ακόμα και την εποχή που ήταν ζευγάρι, σπάνια απασχολούσαν τα media. Ανέκαθεν κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μία στάση που διατηρούν μέχρι και σήμερα.

Οι δυο γιοι των ηθοποιών έχουν μεγαλώσει πολύ. Ο Δημήτρης είναι 20 ετών και ο Γιώργης 16 και είναι δύο αγόρια πανέμορφα που μοιάζουν και στους δύο τους γονείς.

Μία νέα φωτογραφία με τα παιδιά της δημοσίευσε η Μυρτώ Αλικάκη. Σύσσωμη η οικογένεια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και η ηθοποιός με τέσσερις λέξεις περγράφει τη μεταξύ τους σχέση:

“Απλή, ατόφια, συμπαγής αγάπη…”

Η Μυρτώ Αλικάκη αν και σπάνια αναφέρεται στα παιδιά της, σε παλιότερη ανάρτησή της είχε γράψει το εξής: «Αν δεν είχα γίνει μαμά, σίγουρα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα παιδιά μου που καθημερινά μου υπενθυμίζουν τι είναι σημαντικό και τι όχι, που μου δίνουν κίνητρο να είμαι δημιουργική και παρούσα, και που με απομακρύνουν από τον όποιο εγωισμό η ναρκισσισμό…».

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα