Κούκλος μελαχρινός, δεν είναι ο πρώην της Καινούργιου: Με αυτόν τον άντρα πέρασε μαζί το 3ήμερο η Δανάη Μπάρκα

Σήμερα, την 18η Μαρτίου, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να περάσει την Καθαρά Δευτέρα και την τελευταία μέρα της Αποκριάς με τον άντρα που αγαπά και του έχει μεγάλη αδυναμία. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη μοιράστηκε φωτογραφίες από αυτή τη μέρα και ευχήθηκε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους Καλή Σαρακοστή.

Με αυτόν τον άντρα επέλεξε να περάσει την Καθαρά Δευτέρα

“Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου.” Έγραψε και παράλληλα δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο με τον άνθρωπο που αγαπά και εκτιμά και το έχει αποκαλύψει και μέσα από την εκπομπή της και… δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δανάη Μπάρκα είχε αναφερθεί στην επίθεση που υπέστη όταν υποστήριξε τον Αλέξη μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση. «Και μένα τότε που είπαμε το θέμα εδώ και δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε, για αυτό και απλά το αναφέραμε, πάλι θυμάστε ότι σοκαρισμένη εγώ σας έστελνα τι μου έγραφαν με πολύ χυδαίο τρόπο “Ντροπή σου που τον ξεπλένεις”. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι.»!

«Όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις είναι λογικό να σοκάρεσαι. Αν εσάς σας πουν “η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο”. Τι θα κάνετε; Θα γράψετε αμέσως δημόσια “Ντροπή, να κλειστεί στη φυλακή”. Αν έρθει κάποιος και σας πει “ήσασταν μαζί χθες;” και πείτε ναι, άρα αυτή είναι η μαρτυρία σας. Είναι λογικό ο καθένας μας, έχοντας γνωρίσει κάποιον να καταθέτει την αλήθεια του. Αν κάποιος με ρωτήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό. Τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πάρα πολλές στιγμές, πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αποδειχτεί κάτι, το οποίο εγώ δεν το γνώριζα, δεν θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω, δεν θα απογοητευτώ»!

Δείτε και την ανάρτησή της με τον Α. Γεωργούλη και τον τετράποδό της φίλο

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s