Κούκλος, γοητευτικός, γνωστός σεφ: Ο «δίδυμος» αδερφός του Λευτέρη Σουλτάτου που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σεφ της χώρας μας συνεργάζεται και επίσης είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας. Ο επιτυχημένος σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μπήκε στις ζωές μας όταν έγινε γνωστή η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη. Ενώ μέχρι τώρα ήταν άγνωστό στον περισσότερο κόσμο πως ο σεφ έχει έναν κούκλο αδερφό που μοιάζουν εκπληκτικά και είναι και συνάδελφος..

Μια σειρά από αποφθέγματα για τον αδελφό του, έγραψε στο Instagram του ο Λευτέρης Σουλτάτος για να συνοδεύσει την κοινή τους φωτογραφία.

Στο σπάνιο στιγμιότυπο τα δύο αδέλφια βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης και ποζάρουν για μια selfie φωτογραφία.

Το μήνυμα που έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τον αδελφό του

Αδερφέ, είσαι μοναδικός στο είδος και είμαι τυχερός που είμαι αδερφός σου. Είναι τιμή μου να σε αποκαλώ «αδερφό». Είσαι ένας αδερφός, όπως κανένας άλλος. Ένας αδερφός θα είναι πάντα δίπλα σου. Είσαι ένα σπάνιο είδος – ένας αδερφός που δεν με κρίνει ποτέ. Η άνευ όρων αγάπη ενός αδελφού είναι ανεκτίμητη. Ανεξάρτητα από το τι του ζήτησα, ο αδερφός μου δεν με αρνήθηκε ποτέ. Λατρεύω τη συμπόνια του αδελφού μου. Είναι ευγενικός ακόμη και με τα έντομα. Μεγαλώνοντας, σεβόμουν τον αδερφό μου και τον σέβομαι ακόμα. Αδερφέ, πήρες τα καλύτερα γονίδια των γονιών μας» έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τον αδελφό του Μανώλη παραθέτοντας όλα όσα τον εκφράζουν για εκείνον.

«Δεν ήξερα ποιο να πρώτο διαλέξω, είσαι όλα, Μανώλη Σουλτάτε» κατέληγε το μήνυμα του. Κάτω από το τρυφερό μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία τους, η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη, έβαλε τη δική της καρδιά.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για τον αδερφό του

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»