Κούκλα και καλλιτέχνης: Αυτή είναι η νέα σχέση του Κώστα Καραφώτη

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, βρίσκεται σε σχέση με μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία η οποία ναι μεν είναι καλλιτέχνης, όχι όμως τραγουδίστρια. Ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κατάγονται και οι δυο από τα Τρίκαλα, ο λόγος για την Κάτια-Νανά Μάνου, η οποία ασχολείται με την γυμναστική και την ζωγραφική. 

Κώστας Καραφώτης: Η κούκλα σύντροφος του

Βρίσκονται σε σχέση εδώ και 7 μήνες, ο γνωστός καλλιτέχνης προσπάθησε να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.. Επέλεγαν μαζί για τις εξόδους τους μέρη όπου γνώριζαν ότι δεν θα έρθουν τετ α τετ με φωτογραφικούς φακούς και κάμερες ενώ φρόντιζαν πάντα να κάνουν διακριτική την παρουσία τους όπου και αν πήγαιναν.

Η σχέση αποκαλύφθηκε όπως και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν ήδη κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους που ήταν να συγκατοικήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Όπως αναφέρει η Real, η Κάτια Νανά Μάνου, ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε και μία μίνι ρομαντική απόδραση. Την περίοδο των γιορτών οι δυο τους βρέθηκαν στο υπέροχα στολισμένο Μιλάνο και ανέβασαν φωτογραφίες τους, προσέχοντας όμως και πάλι να μη ποζάρουν μαζί σε κάποια.

Κώστας Καραφώτης: Δείτε τις φωτογραφίες

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις