Κούκλα, γοητευτική, γνωστή συγγραφέας: Η εντυπωσιακή μητέρα της ηθοποιού Σοφίας Φαραζή θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο

Η Σοφία Φαράζη, έγινε γνωστή μέσα από την μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Δύο μέρες μόνο» αλλά και το Λίτσα.com στο οποίο και πρωταγωνιστούσε πριν από 14 χρόνια.

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Φέτος, επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι« στην οποία υποδύεται εξαιρετικά την αδερφή της πρωταγωνίστριας «Άννας Ροδίτη».

Μάλιστα, στη σειρά βρέθηκε ξανά με την φίλη της Ιωάννα Τριανταφυλλίδου 14 ολόκληρα χρόνια μετά το Λίτσα.com.

Η εντυπωσιακή κούκλα μαμά της Σοφίας Φαραζή

Η μαμά της γνωστής ηθοποιού είναι η γνωστή συγγραφέας Έλσα Φαραζή η οποία έχει γράψει αρκετά βιβλία που αγαπήθηκαν πολύ από το αναγνωστικό κοινό.

Η ηθοποιός που δεν λείπει από καμία παρουσίαση βιβλίου της μαμάς της είχε μιλήσει στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» και στην Ελίνα Παπίλα για εκείνη: «Η μαμά μου ήταν αεροσυνοδός και προισταμένη στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Όταν πήρε σύνταξη από την Ολυμπιακή αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων. Θαυμάζω την εσωτερική της δύναμη και την ψυχραιμία της». Και ήρθε η σειρά της μητέρας της να ανταποδώσει τους χαρακτηρισμούς της κόρης της λέγοντας πως: «Η κόρη μου από πολύ μικρή είχε ξεκάθαρο στο μυαλό της τι ήθελε να κάνει. Θαυμάζω και εγώ τη φωτεινή ψυχή της».

Όπως μπορείτε να δείτε, η Σοφία Φαραζή είχε να μοιάσει μιας και η μαμά της είναι μια κούκλα.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις