Κούγιας για τον μικρότερο σύντροφο της Βατίδου: “Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας”

Η Εύη Βατίδου τον τελευταίο καιρό όπως αποκάλυψε είναι ερωτευμένη και έχει έναν νέο σύντροφο, γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις!

Οι δηλώσεις Κούγια

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Εύη Βατίδου, ο σύντροφός της είναι κατά 12 χρόνια νεότερός της.Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Πρωινό απάντησε για το πώς βλέπει αυτή τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του.“Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη της.Για τον άντρα δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας, να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει να φέρει το φαγητό στο σπίτι. Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα”, λέει ο Αλέξης Κούγιας.

“Είναι ευχή μου να ξαναπαντρευτεί και δεν είναι μόνο δικές μου ευχές, είναι και των παιδιών μας. Είναι αξιόλογο κορίτσι, έχει αδικήσει τον εαυτό της”, καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας.

Related posts

Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι: Η νέα βραδινή έξοδος για Ζουγανέλη – Συρίγος που τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους

Και επίσημα ζευγάρι Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης – Το παθιασμένο φιλί που έβαλε τέλος στα σενάρια

Συγκλονίζει η Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»