Κώστας Τσουρός: «Να στενοχωρηθώ που δεν ξέρει η Κατερίνα Καινούργιου την εκπομπή;»

“Και επίτηδες να το έκανε, ο καθένας ξέρει αυτά που νομίζει ότι αξίζει να ξέρει. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε όλοι όλα”.

Να στεναχωρηθω εγω;

Ο Κώστας Τσουρός απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου που δεν ήξερε τον τίτλο της εκπομπής του, μέσα από την κάμερα του Breakfast@Star και την Μυρσίνη Κοντού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά: «Και που δεν την ξέρει τι έγινε; Τι έγινε που δεν ξέρει η Κατερίνα Καινούργιου πώς λέγεται η εκπομπή; Γιατί να μου φανεί κάπως;

Να στενοχωρηθώ που δεν ξέρει η Κατερίνα Καινούργιου την εκπομπή; Ίσα ίσα. Κι εγώ πολλές φορές μπορεί να κάνω λάθος σε κάποιο όνομα. Εκτός αν το έκανε επίτηδες. Και επίτηδες να το έκανε, ο καθένας ξέρει αυτά που νομίζει ότι αξίζει να ξέρει. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε όλοι όλα».

Σχετικά με το αν αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου σχετίζεται με το σχόλιο που είχε κάνει ο Κώστας Τσουρός για το πώς χειρίστηκαν από την εκπομπή του Alpha το θέμα της απώλειας του αδελφού του Νίκου Πολυδερόπουλου, ο ίδιος απάντησε:

«Ο καθένας λέει την άποψή του, σχολιάζει αυτά που θέλει, αν ήθελε να απαντήσει σε κάτι που είπα, θα μπορούσε να το κάνει. Φαντάζομαι δεν είναι ο τρόπος της αυτός να απαντήσει. Αλλά γενικά να ενοχλεί τώρα εμένα που δεν ξέρει κάποιος το όνομα; Το ξέρουν άλλοι, δεν πειράζει».

Related posts

Μαγιό με έναν ώμο, έντονα ροζ γυαλιά: Σε παραλία της Μεσσηνίας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σαν γαλαζοαίματη

“Να το πούμε χαζομάρα;” Το ξεκαθάρισμα της Μαρίνας Σάττι μετά τον σάλο για το χασμουρητό

Κομψή με πέρλες στο λαιμό: Αυτή είναι η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου αλλά εκείνη μοιάζει στον μπαμπά!