Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Έχουμε περάσει από 40 κύματα – Έχουμε τσακωθεί αλλά αγαπηθήκαμε»

Στην πρώην συνεργάτιδά του, Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε ο Κώστας Τσουρός, μετά τις αποκαλύψεις για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Οι δηλώσεις του

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, δήλωσε: «Δε βλέπουμε, πλέον, καλεσμένους στο πλατό της εκπομπής, γιατί είχαμε κάποιες αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με το σκηνικό, αλλά σύντομα όλα θα επανέλθουν».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού. «Μου φάνηκε τέλεια, όπως πάντα. Συγκινήθηκα που με αποκάλεσε βράχο, μου το είχε πει και από κοντά, απλά το να το λες δημόσια, ήταν κάτι πολύ ωραίο. Το άκουγα εκείνη τη στιγμή και μου το φυλάγανε για έκπληξη, γιατί δεν το είχα δει το απόσπασμα. Εκείνη την ώρα που το άκουσα στον αέρα συγκινήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε: «Είναι αυστηρή η Ναταλία, αλλά όταν κάποιος είναι επικεφαλής μιας εκπομπής είναι αυστηρός για να πάνε όλα όπως τα θέλει. Γενικά, η Ναταλία δίνει χώρο σε όσους το αξίζουν. Εγώ με τη Ναταλία έχουμε περάσει από 40 κύματα. Με αυστηρότητα και με καλοσύνη και τα πάντα».

Τέλος, ανέφερε: «Έτσι είναι σε όλες τις εργασίες. Όχι τίποτα υπερβολικό όμως, μην παρεξηγηθώ. Έχουμε τσακωθεί κι έχουμε φωνάξει κι έχουμε αγαπηθεί κι έχουμε φιληθεί κι αγκαλιαστεί και όλα. Η Ναταλία μπορεί να ήταν και λίγο υπερβολική με τον Δημήτρη Πανόπουλο».

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι