Κώστας και Κική Μακρυπούλια: Οι άγvωστοι γονείς της Ζέτας και η καταπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα της

Ο Κώστας και η Κική Μακρυπούλια είναι οι άγνωστοι γονείς της Ζέτας, στους οποίους έχει ιδιαίτερη αδυναμία και είναι πολύ περήφανη για εκείνους.

Οι γονείς της Ζέτας αποτελούν για εκείνη από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της, μαζί βέβαια με τους δύο αδελφούς της, οι οποίοι επίσης είναι η μεγάλη της αδυναμία και φυσικά τα ανίψια της.

Μπορεί οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας και ηθοποιού να μην της αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, ωστόσο, με την πρώτη ευκαιρία επισκέπτεται το πατρικό της, προκειμένου να δει τους γονείς της.

Από την πλευρά τους, οι γονείς της βρίσκονται πάντα δίπλα της και τη στηρίζουν, σε κάθε ευτυχισμένη ή δύσκολη στιγμή της και της χαρίζουν πάντα την αγκαλιά τους για να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.

Η αγάπη των Κώστα και Κικής Μακρυπούλια για την κόρη τους

Με τη μαμά είναι πιο αγαπησιάρικη η σχέση τους, αλλά με τον μπαμπά η αδυναμία του ενός προς τον άλλον είναι δεδομένη.

Μάλιστα από εκείνον έχει κληρονομήσει τα καταπράσινα μάτια της και αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό τους, που τους κάνει να μοιάζουν πάρα πολύ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες με τους γονείς της και μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνους, ενώ έχει φωτογραφηθεί κατά καιρούς και σε επίσημες θεατρικές της πρεμιέρες.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

“Ο Θεός μου έστειλε το ωραιότερο δώρο”: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια της Σπυροπούλου, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

«Μην το μάθει ο άντρας μου»: Σούσουρο με την ανθοδέσμη της Ελένη Τσολάκη, προσπάθησε να την κρύψει

Κάνει θραύση, το θέλουν όλες: «Έκλεψε» τα φλας η Ελένη Μενεγάκη με το απόλυτο φόρεμα για το Καλοκαίρι