«Κορίτσια προσοχή, δεν αντέχω το κιτς»: Από το Playboy στο My Style Rocks – Η είσοδος της νέα παίκτριας που φέρνει τα πάνω κάτω

Η Χριστιάννα Κοντού είναι η νέα παίκτρια του «My Style Rocks», με την ίδια να συστήνεται στο κοινό και να στέλνει το μήνυμα της στα υπόλοιπα κορίτσια.

«Κορίτσια προσοχή, δεν αντέχω το κιτς»

Η Χριστιάννα Κοντού γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά από Έλληνες γονείς. Είναι Επιχειρηματίας και 25 ετών. Μετακόμισε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2023 και έχει αναλάβει τη διαχείριση ενοικιαζόμενων κατοικιών που έχει η οικογένεια της στην Πρέβεζα. Οι δεσμοί της με την Ελλάδα ήταν πάντα πολύ στενοί καθώς από μικρή ηλικία ερχόταν κάθε καλοκαίρι.

Είχε «κόλλημα» με τη μόδα από μικρή και θυμάται τον εαυτό της να κάνει πασαρέλα στο σπίτι της. Η γιαγιά της ήξερε να κεντάει και από εκείνη έμαθε ράψιμο και κέντημα.

Έχει δουλέψει ως μοντέλο και έχει κάνει φωτογραφίσεις μια εξ’ αυτών για το site του Playboy Canada το 2022 και το όνειρό της είναι να ασχοληθεί με τη μόδα στην Ευρώπη.

«Σιχαίνεται» τη fast fashion ενώ τα πιο ακριβά ρούχα στη ντουλάπα της είναι Galliano και Mc Queen. Στο My Style Rocks θέλει να μπει γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει και θέλει να είναι σε ένα χώρο με άτομα που ασχολούνται με την μόδα.

Δείτε την πρώτη της πασαρέλα στο My Style Rocks:

Related posts

Προχωρά την ζωή της με χαμόγελο η Κατερίνα Τσάβαλου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Στεργίου

H Δέσποινα Καμπούρη συναντήθηκε ξανά με την κόρη της μετά από έναν μήνα: “Έσβηνα μέρες…”

Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Η βραδινή έξοδος του Άρη Σοϊλέδη & της Μαριλίνας Κυπαρίσση και ο ξέφρενος χορός