Κωνσταντίνος Καζάκος: Αντέδρασε σε αναφορά για τη σχέση του – Εσύ θα κοιμηθείς καλά άμα το ξέρεις αυτό;

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Καπετάν Μιχάλης», όπου πρωταγωνιστεί η κόρη του, πήγε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα

Αρχικά, είπε στις κάμερες που ήταν εκεί για την Τζένη Καζάκου, ότι: «Είμαι πάντα αυστηρός με την κόρη μου. Έτσι ξέρω. Και ο πατέρας μου ήταν αυστηρός με εμένα, έτσι κι εγώ. Σε αυτά τα θέματα της δουλειάς δε μπορείς να χαϊδέψεις αυτιά, πρέπει να λες την αλήθεια».

Όταν έγινε αναφορά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, ο ίδιος είπε στους ρεπόρτερ: «Με ενοχλεί όταν η προσωπική μου ζωή μπαίνει στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι κάτι που το επιδιώκω. Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου, δεν την κρύβω αλλά δεν την προβάλλω κιόλας. Προτιμώ να ασχολείται ο κόσμος με τη δουλειά μου».

Όσο για τις φήμες ότι έχει χωρίσει με τη Βασιλική Μακρή, η απάντησή του ήταν: «Εντάξει, οκ, υπάρχουν διάφορα, γράφονται διάφορα. Τώρα ποιον αφορούν αυτά; Αφορούν κάποιον; Εσύ θα κοιμηθείς το βράδυ καλά αν ξέρεις αυτή την είδηση ή θα μείνεις ξύπνιος; Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από αυτά».

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της