Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθέωση από 12.000 ομογενείς στο Barclays Center της Νέας Υόρκης – Ανατριχίλα με τα βίντεο που έγινε viral παγκοσμίως!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και μίλησε για τη νέα τροπή που έχει πάρει η καριέρα του, αλλά και την σχέση του με τη μουσική.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα» δεν έκρυψε τη χαρά της για την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, τον οποίο γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και την συγκίνησή της, καθώς συνομιλούσε μαζί του, ενώ εκείνος βρίσκεται στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από μερικά 24ωρα έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο κατάμεστο «Barclays Center» στη Νέα Υόρκη πριν αναχωρήσει για την «Πόλη των Ανέμων» όπου είναι προγραμματισμένη η επόμενη συναυλία του.






«Ρε Κωνσταντίνε συγκινούμαι τόσο πολύ. Έχεις δουλέψει τόσο πολύ. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Οι εξαίρετοι γονείς σου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Σου αξίζει η κορυφή αγόρι μου, την οποία έχεις ήδη κατακτήσει» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω συγκινηθεί. Ένα χειροκρότημα για τον Κωνσταντίνο. Κλαίμε εμείς για σένα. Τι βιώνεις; Μπράβο», είπε δακρυσμένη η παρουσιάστρια.

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς»

Στον «αέρα» του Alpha μεταδόθηκαν και στιγμιότυπα από το event στο Μπρούκλιν, το οποίο άρχισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας. «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και συνέχισε:

«Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο».

Παρακάτω ανέφερε: «Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούν. Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε».

«Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ (σ.σ. εκεί αγωνίζονται οι Μπρούκλιν Νετς) είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την άλλη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο», πρόσθεσε για το γεγονός ότι η συναυλία κράτησε 20 λεπτά παραπάνω και για κάθε λεπτό το κόστος για την παραγωγή ήταν 1.000 δολάρια.

«Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές», δήλωσε επίσης.

«Είναι άλλος ο καλλιτέχνης που είναι στην σκηνή. Εγώ νιώθω ότι είμαι ακόμα στο σχολείο. Είμαι περήφανος γιατί ο κόσμος το κατάφερε. Έχουμε σκοπό να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Να πω σε όλη την ομογένεια ότι δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να πάμε σε όλες τις πόλεις αλλά θα πάμε στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ», ανέφερε καθώς ο τελευταίος του σταθμός θα είναι το Λος Άντζελες στις 2 Δεκεμβρίου και επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη μετά από επτά χρόνια όπως είπε.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν