Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι μοιάζει η μέλλουσα μανούλα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ξανθιά παρουσιάστρια έρχεται όλο και πιο κοντά στον μήνα που θα φέρει στη ζωή με το καλό το πρώτο της παιδάκι, που τόσο πολύ ποθούσε. Η Κωνσταντίνα είναι πιο γλυκιά από ποτέ και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της και απαθανατίστηκε με την κοιλιά στο στόμα σε πρόσφατη βόλτα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας η μέλλουσα μανούλα

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει σε λίγο καιρό το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, το μωρό που περιμένει είναι αγόρι και τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της δε βλέπουν την ώρα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τον πρώτο καιρό απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, πλέον βρίσκεται στον έβδομο μήνα της κύησης και απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την ξεχωριστή περίοδο. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας με ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφίες από τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της

Related posts

“Σκουπιδοσακούλα”: Χαμός στο διαδίκτυο με τη Μαρίνα Σάττι, το φόρεμα που δίχασε & τα “βιτριολικά” σχόλια

“Χωρίς φίλτρα και είσαι θεά”: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί & αποθεώνεται

Χώρισε και τα άλλαξε όλα: Ανανεωμένη και περιζήτητη η νέα Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό