Κομψοί & αριστοκρατικοί όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματους: Νικόλαος & Άννα Μαρία αποθεώθηκαν σε εκδήλωση στην Αθήνα

Η Βασιλική Σύζυγος Άννα Μαρία σε ακόμη μία υπέρκομψη εμφάνιση, με υπερπολυτελή κοσμήματα και τσάντα Louis Vuitton.

Άννα Μαρία: Η εμφάνισή της με τον γιο της

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή οπτικοακουστική έκθεση με τίτλο «Ένα Ταξίδι στον Χρόνο: The Immersive Experience», η οποία αποτέλεσε το κορύφωμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 150η επέτειο αδιάλειπτης λειτουργίας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, παρουσιάζοντας έναν εκπληκτικό τρόπο για την αναδρομή στο παρελθόν.

Κατά τις ειδικές προβολές που πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2024, πολλοί εκπρόσωποι από τους τομείς της επιχειρηματικής, πολιτικής, κοινωνικής και δημοσιογραφικής ζωής της χώρας, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία, η οποία αφηγήθηκε την ιστορία του εμβληματικού ξενοδοχείου.

Η Άννα Μαρία παρευρέθηκε στο event συνοδευόμενη από τον γιο της, Νικόλαο. Η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επέλεξε ένα γκρι σύνολο με πουκάμισο και midi μάλλινη φούστα για την εμφάνισή της. Συνδύασε τα εν λόγω ενδύματα με ένα μπορντό cardigan και μια τσάντα λουστρίνι με ανάγλυφα logos, υπογεγραμμένη από τον οίκο Louis Vuitton. Ολοκλήρωσε το look με ένα εμπριμέ μαντίλι, εντυπωσιακά κοσμήματα και μια κομψή καρφίτσα, η οποία αποτελεί αδυναμία γι’ αυτήν.

Related posts

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις

Ερωτευμένη ξανά η Μαρία Καρλάκη; Η ανάρτηση που “αναστάτωσε” για την προσωπική της ζωή

Δίμετρη 16χρονη, “φτυστή” ο Δέλλας: Σωστό μοντέλο η κόρη της Μαστροκώστα, έκλεψε την παράσταση στο Ζάππειο