Κομψή, με αρχοντική φινέτσα: Σπάνια εμφάνιση της Όλγα Κεφαλογιάννη με την μητέρα της – Στο πλευρό του συζύγου της

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Μίνου Μάτσα, με τίτλο «Με μία Ιστορία», με έργα του από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση στην κατάμεστη αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.Ο Μίνως Μάτσας, παρουσίασε τη συμφωνική μουσική του, σε μία βραδιά αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας, με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη βραδιά ο δημιουργός συνδύασε τη μουσική του με στίχους, λόγια σημαντικών γυναικών που η κάθε μία έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα. Έτσι παράλληλα απολαύσαμε στίχους της Σαπφούς, της Δημουλά, της Αξιώτη, της Πολυδούρη, της Μυρτιώτισσα.

Στο πλευρό του Μίνου Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, τον Προκόπη Παυλόπουλο και τη Σίσσυ Παυλοπούλου.
Από το πλευρό του Μίνου Μάτσα δεν θα μπορούσε να λείπει η Όλγα Κεφαλογιάννη, Η υπουργός Τουρισμού μάλιστα επέλεξε ένα εντυπωσιακό floral φόρεμα.


Η σπάνια εμφάνιση της μητέρας της Όλγας Κεφαλογιάννη

Στη μεγάλη βραδιά παρούσα ήταν και η μητέρα της Όλγας Κεφαλογιάννη, Ελένη Βαρδινογιάννη Κεφαλογιάννη. Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του πρώην βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του πατέρα της, η Όλγα Κεφαλογιάννη κατάγεται από την ομώνυμη οικογένεια των Ανωγείων Ρεθύμνης. Από τη μητέρα της κατάγεται από τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Βαρδινογιάννη. Είναι ανιψιά του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις