Κόλαφος ο Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει πιστό κοινό που τον στηρίζει πάντοτε και τον αγαπά. Αυτή τη φορά όμως προχώρησε σε μία πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θίγοντας το τηλεοπτικό της ταλέντο. Η ίδια υπενθυμίζουμε πως τους επόμενους μήνες περιμένει το πρώτο της μωράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έντονες δηλώσεις για τη Σπυροπούλου

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εξουσία που της είχε δοθεί στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας. Η παρουσιάστρια σχολίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της ενώ το απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην «Super Κατερίνα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μη μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.Ο παρουσιαστής εξέφρασε τον εκνευρισμό του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς όπως είπε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που εξαιτίας της έχασαν τις δουλειές τους.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία», ανέφερε.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Σπυροπούλου ανέβηκε σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια

«Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή», ανέφερε

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου… », είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε, «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Ράντου: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται συγχαρητήρια

Μαμά και κόρη βγήκαν βόλτα στο πάρκο: Η τρυφερή φωτογραφία της Άννα Μπέζαν με την μικρή Χριστίνα & η ιδιαίτερη αφιέρωση

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Η έξοδος του Πέτρου Λαγούτη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο θέατρο