Κόλαφος ο Καβατζίκης κατά του Αναδιώτη: “Αν το παιδί του είναι ομοφυλόφιλο θα το τρέχει για εξορκισμό;”

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη σήμερα Τετάρτη 21/2 η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της στο πλατό, σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αναδιώτης για τους ομοφυλόφιλους μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από αυτούς.

Ο ηθοποιός δήλωσε καθαρά στους δημοσιογράφους πως θεωρεί αμαρτία ένας άνθρωπος να είναι ομοφυλόφιλος και πως αν το παιδί του βγει ομοφυλόφιλο, δεν θα το δεχτεί ωστόσο δεν θα σταματήσει να το αγαπάει – δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

Η ομάδα του Πάμε Δανάη λοιπόν, δυσαρεστήθηκε πολύ με τις απόψεις του, βρίσκοντας τους κάθετα αντίθετους. Μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων «Αν το παιδί του είναι ομοφυλόφιλο θα το τρέχει για εξορκισμό;».

Το ξέσπασμα του Άρη Καβατζίκη για τον Νίκο Αναδιώτη

«Δηλαδή για έναν άνθρωπο που είναι θρησκευόμενος είναι αμαρτία να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος. Το ακούσαμε να το λέει καθαρά ο Νίκος, δεν θα το ήθελε για τα παιδιά του. Άρα ουσιαστικά δεν είναι αμαρτία να συνεργάζεσαι με αμαρτωλούς και να το δηλώνεις; Δηλαδή, σύμφωνα με αυτή τη θρησκεία της αγάπης που πρεσβεύει ο Νίκος αυτή την στιγμή σου λέει “εσύ δεν είσαι αμαρτωλός αλλά θα δουλέψεις με αμαρτωλούς αλλά εσύ συγχωρείσαι που δουλεύεις με αμαρτωλούς. Αυτό που κάνουν αυτοί είναι αμαρτία, το δικό σου δεν είναι αμαρτία” και βγαίνεις και το λες αυτό.

Εγώ τον βρίσκω φάουλ. Αν είχε την άποψη του ας την κρατούσε για τον εαυτό του γιατί έχουμε συνηθίσει να μας μιλάει ένα πολύ ευγενικό παιδί. Εγώ πραγματικά τον εκτιμώ. Κάθε Αγίου Νικολάου του στέλνω τις ευχές μου. Νομίζω ότι μου κατέρριψε πάρα πολλά πράγματα. Δεν έπρεπε να τα πει δημόσια. Έπρεπε να τα κρατήσει για τον εαυτό του, ούτε καν στο σπίτι του γιατί αν το παιδί του είναι ομοφυλόφιλο, τι θα του πει; Θα το τρέχει για εξορκισμό γιατί είναι αμαρτωλό;» , είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης για τον Νίκο Αναδιώτη.

«Όταν προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις και ξέρεις ότι μπορεί να φτάσουν στα αυτιά ενός παιδιού, το οποίο μπορεί να έχει περάσει πολύ άσχημα για όλους αυτούς τους λόγους που ξέρουμε και συζητιέται όλα αυτά τα χρόνια το θέμα, νομίζω ότι δεν την κάνεις τη δήλωση, ακόμα κι αν το πιστεύεις. Όλοι πιστεύουμε πράγματα, τα οποία δεν θέλουμε να τα πούμε δημόσια για να μην πληγώσουμε άλλους» σχολίασε από πλευράς της η Δανάη Μπάρκα.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη