Κόλαφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη: «Ντρέπομαι που το ακούω»

Με αφορμή την οριστική διαγραφή του Κωνσταντίνου Πλεύρη από τον δικηγορικό σύλλογο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν κόλαφος και προχώρησε σε μια καθ’ όλα αιχμηρή τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha.

Η διαγραφή αυτή σημειώθηκε λόγω παλαιότερου ναζιστικού χαιρετισμού

«Ο λόγος είναι γιατί χαιρέτησα ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο. Η διαγραφή μου οφείλεται σε λόγους πολιτικούς. Δεν έκανε κανένα ποινικό αδίκημα. Θα πάω στο Συμβούλιο Επικρατείας και θα κερδίσω» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην ψυχαγωγική εκπομπή προκαλώντας το ξέσπασμα του γνωστού παρουσιαστή.

Ειδικότερα, όταν πήρε τον λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ντρέπομαι που ακούω ότι «λόγος είναι γιατί χαιρέτησα ναζιστικά». Ντρέπομαι που το ακούω. Τρίζουν τα κόκαλα εκατομμυρίων νεκρών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και φασιστικών διαδικασιών που έχουν βασανίσει, έχουν εκτοπίσει, έχουν διαλύσει ανθρώπους. Ντρέπομαι για αυτό το πράγμα και να βρίσκει το «νομότυπο» ότι είναι πολιτικός ο λόγος. Είναι βαθιά ανθρώπινος ο ναζιστικός χαιρετισμός, είναι ισότιμος της βαρβαρότητας».

«Δεν μπορώ να συνδιαλέγομαι βάρβαρους ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα έχουν και λόγο και παιδεία. Την παιδεία της βαρβαρότητας που σημαίνει χιτλερισμός, ναζισμός, φασισμός» συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, ο παρουσιαστής στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha.

Related posts

“Θα σε κάνω νύφη μου”: Η Ελένη παντρολογεί τον Άγγελο Λάτσιο με την πιο δουλευταρού φίλη της

“Γι’ αυτό έφυγα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη” Δικαιώνεται χρόνια μετά η Μπάγια Αντωνοπούλου

Αυτοκόλλητες μετά το διαζύγιο: Αυτή είναι η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι φωτοτυπία του Μιχόπουλου