Κόλαφος η Παγιατάκη: «40 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο με μία παρουσιάστρια δεν κράτησα καμία σχέση»

Στο παρελθόν ανέτρεξε η Βίκυ Παγιατάκη, στο πλαίσιο της στήλης Secret Stories της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκαλύπτοντας άγνωστα μέχρι τώρα συμβάντα και ιστορίες από τους παρουσιαστές, με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, την περίοδο μάλιστα που ήταν ζευγάρι.

«Τι να θυμηθώ από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που συνεργαστήκαμε στο “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”. Ήμασταν στο Φρούριο στο Ηράκλειο και την ώρα που φτάνω στον Λέοντα γίνεται ένας τρομερός σεισμός, αλλά δεν κινείται κανείς γιατί είμαι αστρολόγος και ξέρω ότι δε θα πάθουμε τίποτα, οπότε όλοι μείναμε στις θέσεις μας μέχρι να περάσει», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Βίκυ Παγιατάκη: Όσα είπε για τη συνεργασία της με Λιάγκα – Σκορδά

Και συνέχισε: «Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν έξυπνος και καυστικός, χωρίς μέτρο πολλές φορές, η Φαίη δίπλα προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες, άπλωνε την ατελείωτη γάμπα της και τον σκούνταγε συνέχεια για να ισιώσουν τα πράγματα!».

«Είχα πολύ καλή συνεργασία με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, έφερναν κάθε μέρα πανέρια με κουλούρια και κεκάκια, όλοι έτρεχαν κάθε πρωί να φάνε. Μετά έκανα αποχή για πέντε χρόνια και γύρισα στο Mega με τους “Πεντάμορφους”, ήταν η ισορροπία του… τρόμου. Νίκος Παπαδάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Αραμπατζή και Δούκισσα Νομικού, κανείς δεν ήθελε κανέναν! Είπαμε αμάν να τελειώσει η σεζόν. Όταν συνεργάστηκα με τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνους», είπε αμέσως μετά η Βίκυ Παγιατάκη.

Το ευτράπελο στον αέρα της εκπομπής και ο τσακωμός

Στην πορεία της συνέντευξής της, η στρολόγος θυμήθηκε ένα ευτράπελο. «Έπρεπε να βγω βιαστικά στο πλατό και μου λύθηκε ο στηθόδεσμος. Έβγαλα όλη την εκπομπή βάζοντας τα χέρια μου μπροστά. Κάποιες στιγμές είχαμε δύσκολες στιγμές», δήλωσε η Βίκυ Παγιατάκη.

Αμέσως μετά θυμήθηκε έναν απίστευτο τσακωμό: «Δε θα ξεχάσω που βγήκε με φόρα ο κεντρικός παρουσιαστής και φώναζε “Φέρτε τον να τον σκίσω”. Τον έσπρωξα με δύναμη, έπεσα στην πόρτα του καμαρινιού, τον πιάνω με τα χέρια μου στα γόνατα για να μην τσακωθεί με κάποιον. Για δέκα λεπτά σερνόμουν για να τον κρατάω και να μη γίνει καβγάς».

Κλείνοντας, η Βίκυ Παγιατάκη έριξε τα καρφιά της, με αποδέκτη που διατήρησε κρυφό: «40 χρόνια στην τηλεόραση, με όλους τους παρουσιαστές διατηρώ σχέσεις. Μόνο με μία παρουσιάστρια δεν κράτησα καμία σχέση».

Related posts

«Είναι Ελλάδα αυτές οι κιλότες; Εθνικό ναυάγιο»: Τα σκληρά λόγια του Λιάγκα για την Μαρίνα Σάττι

Απογοήτευσε κριτές & κοινό: Πολύ μακριά απ’την πρωτιά η Σάττι, παίρνει την… κάτω βόλτα η Ελλάδα στα στοιχήματα

Μαθεύτηκε ο νικητής της Eurovision: Έγινε διαρροή των ψήφων του κοινού, τόσοι ψήφισαν τη Μαρίνα Σάττι