Κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε πλούσιος με 2.000.000€ στην τράπεζα: Η ιστορία του 35χρονου Σωτήρη από την Πάτρα

Ένας 35χρονος Πατρινός, ο οποίος δούλευε για το μεροκάματο, έγινε ξαφνικά πλούσιος, από μία κληρονομιά, ύψους 2 εκατ. ευρώ, που του άφησε ο θείος του.

Ο τυχερός άνδρας, που βρισκόταν σε απόγνωση και στα πρόθυρα της κατάθλιψης, εξαιτίας οικονομικού αδιεξόδου, αλλά και επειδή η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει, είδε την τύχη του να αλλάζει.

Μέχρι πριν από ένα χρόνο, αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, ωστόσο, σήμερα διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας, στην Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ο 35χρονος Πατρινός δεν έβλεπε φως στο τούνελ

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόσμος”, ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή ήταν ο μοναδικός που είχε στον κόσμο.

Ο άνδρας ήταν παντρεμένος, αλλά η πρώην σύζυγός του τον εγκατέλειψε, γιατί δεν άντεχε άλλο την «μίζερη» ζωή, όπως του είπε, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη με τον νέο της σύντροφο.

Έτσι, ο είδε την τύχη να του χαμογελάει, όταν του άφησε κληρονομιά ο θείος του, μετανάστης από τα χρόνια του ’50 στην Γερμανία, εκτός από τα μετρητά, ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη και ένα δεύτερο στο Μόναχο.

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της