«Κλωνοποίηση» της μαμάς: Η Ελεονώρα Μελέτη δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της 4χρονης κόρης της, Αλεξάνδρας

Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο, μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα, πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.Η παρουσιάστρια περνάει πολύ χρόνο με την τετράχρονη κόρη της και μαζί περνούν όμορφες στιγμές, πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ακόμη μία από τις μεγάλες αγάπες της παρουσιάστριας είναι το σερφ και φέτος προσπάθησε να βάλει το μικρόβιο και στην κόρη της και της έκανε κάποια μαθήματα, αλλά, όπως εξομολογήθηκε, η μικρή δεν βουτάει καν το κεφάλι της στο νερό ακόμα.

Πως έμαθε η Ελεονώρα ότι είναι έγκυος

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση από τις διακοπές τους, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο που έμαθε ότι είναι έγκυος.

Η ίδια πίστευε ότι δεν είναι και έκανε το τεστ μόνο και μόνο για να το επιβεβαιώσει και τελικά ήταν και μάλιστα βρισκόταν και πάλι στην Πάρο για διακοπές με τον Θοδωρή Μαροσούλη, με τον οποίο δεν είχαν παντρευτεί ακόμη.

Ταυτόχρονα, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία, όπου για πρώτη φορά δείχνει καθαρά το πρόσωπο της κόρης της.

Η φωτό της μικρούλας

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται