Κι όμως, το ξεστόμισε ο Πύρρος Δήμας: Ιδού τι υποσχέθηκε να αγοράσει για να μην κάνει 6ο παιδί

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» έδωσε ο Πύρρος Δήμας, που ξαναπαντρέυτηκε μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας των τεσσάρων παιδιών του.

Οι δηλώσεις του

Ανάμεσα σε όσα είπε, ο Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και στο πώς το αντιμετώπισαν τα παδιά του: «Είπα στα παιδια ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, δεν μπορώ να πω ότι το δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και το καταλαβαίνω, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά είναι και κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους».

Ενώ υπογράμμισε για τη σημερινή σύζυγό του, «έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία του 2018 και την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου».

Μιλώντας, τέλος, για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας τα χαρακτήρισε «τα μετάλλιά μου» ενώ με αφορμή το γεγονός ότι «πασχαλιάτικα» θα γεννηθεί η τρίτη κόρη του και στο ερώτημα αν θα πάει για έκτο παιδί, απάντησε χαριτολογώντας ότι «θα πάρω τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, το υπόσχομαι».

Related posts

Ρένος Φουντουλάκης: Έλληνας έχτισε σχολείο στη Ζανζιβάρη για να καταπολεμήσει τη φτώχεια μέσω της εκπαίδευσης

Στέλιος Νιάκαρης: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε»

Νίκη Σερέτη: Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει, η αγαπημένη «Δεβόρα»σήμερα παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα