Κι άλλος καλοκαιρινός χωρισμός: Χώρισε η Εύη Βατίδου με τον 35χρονο σύντροφό της, Ηλία Κωνσταντίνου

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και διέψευσε πως βρίσκεται σε σχέση με τον 35χρονο Ηλία!

Η συνέντευξη

Η δημοσιογράφος της εκπομπής δε θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου, με τον οποίο έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένη σε πρόσφατες δηλώσεις, που είχε κάνει.

Τα πράγματα φαίνεται, πως δεν πήγαν όπως θα περίμενε, καθώς στη νέα της αυτή συνέντευξη η Βατίδου όχι μόνο δε θυμόταν τον Ηλία, αλλά τόνισε πως δεν ήταν ποτέ μαζί του και πως όλα ήταν ”δημοσιεύματα”.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση! Είχαν βγει δημοσιεύματα», είπε η Εύη Βατίδου.

Τι είχε δηλώσει εκείνος

«Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο», αποκάλυψε αρχικά για την πρώτη τους γνωριμία και συνέχισε «Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη.

Για την διαφορά ηλικίας τους: «Το μόνο χάσμα που υπάρχει είναι χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Έρχεται και εκείνη, μένουμε πολλές μέρες μαζί. Δεν είμαι ζηλιάρης. Αν με πειράζει κάτι θα της το πω».

Τι ερωτεύτηκε στην Εύη Βατίδου «Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, την δυναμικότητα της, την ειλικρίνια της».

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον; «Με την Εύη κάνουμε σκέψεις για κάτι τηλεοπτικό. Μας έχει γίνει πρόταση», αποκάλυψε.

Related posts

«Μη με ρωτάτε»: Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού με ερώτηση δημοσιογράφου – Τι την έκανε έξαλλη;

«Λαχείο» ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Τον αποθεώνει όλο το Star με αυτό που έκανε!

«Πρέπει να είμαι εδώ για την οικογένειά μου»: Γνωστή ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο & συγκινεί