Κάθετος ο Θάνος Τζάνης: «Αν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος»

«Μου αρέσει η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα», είπε ο Θάνος Τζάνης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Θάνος Τζάνης. Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε μερικές απαντήσεις, οι οποίες αναμένεται να συζητηθούν πάρα πολύ.

Οι δηλώσεις του

«Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου», είπε αρχικά ο Θάνος Τζάνης.

Ο Θάνος Τζάνης είπε στη συνέχεια: «Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού, αγάπη, της στέλνω την αγάπη μου. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις και από εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω».

Για την Κατερίνα Καινούργιου που είπε πως αν δεν υπήρχε η Ναταλία δεν θα τον ήξερε κανείς, ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου; Και στην Κατερίνα στέλνω την αγάπη μου».

Κλείνοντας, ο Θάνος Τζάνης είπε: «Ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός. Έχω μεγαλώσει με τις αρχές της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, ευτυχώς η γυναίκα μου κρατάει το σπίτι. Μου αρέσει η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα».

Related posts

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει την πανέμορφη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

Περήφανος πατέρας ο Δάντης: Ο ταλαντούχος γιος του Χριστόφορος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα