Κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της η Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα-Αυτός είναι ο λόγος

 Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες και ξέρουμε πόσο ευαίσθητη είναι με το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού και την αγαπάμε πολύ για αυτό.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου

Όταν, λοιπόν, ο συνάδελφος της της ευχήθηκε να γίνει και εκείνη κάποια στιγμή μαμά, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα και αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται επειδή θέλει να κάνει παιδί στα 40 της.

«Παίρνω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δεν απαντά στα τηλέφωνα. Θέλω να στείλω λουλούδια και ένα δωράκι στην Ιωάννα δεν θέλω να στείλω κάμερα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πήρα τώρα τον Δημήτρη και δεν το σηκώνει…», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Λίγη ώρα μετά, η ίδια, λύγισε στον αέρα της εκπομπής της όταν μιλούσαν για παιδάκια και εγκυμοσύνες: «Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» επισήμανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Και τότε η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με λυγμούς: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια»

Related posts

Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000€, κατάμαυρο, πάει σφαίρα: Αυτό είναι το μαύρο βέλος των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»

Ελένη Μενεγάκη: Οκτώ φωτογραφίες από το παρελθόν που η παρουσιάστρια δεν θέλει να θυμάται