Κατερίνα Καινούργιου: Το on air τηλεφώνημα του Μαζωνάκη – « Καλά δε με έχεις δει ποτέ;»

Ένα τηλεφώνημα που δεν περίμενε δέχτηκε σήμερα 13/6 η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που ήταν live στον αέρα.

Το τηλεφώνημα αυτό ήταν από τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος μάλλον δεν έβλεπε την εκπομπή της εκείνη την ώρα για να δει ότι ήταν ζωντανά στον αέρα.

Η παρουσιάστρια σήκωσε το τηλέφωνο κανονικά και του είπε με χιούμορ: «Δεν ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δε με έχεις δει ποτέ;».

«Δεν σε έχω δει ποτέ», της απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Κατερίνα Καινούργιου γέλασε και του είπε πως θα τον καλέσει αργότερα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Θέλησε να το αλλάξει όμως ο πλαστικός έριξε άκυρο:

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη στην εκπομπή της, όπως συνηθίζει, μιλώντας για το σημείο του σώματός της, που θα ήθελε διαφορετικό.

Η παρουσιάστρια, που συνέχισε νικηφόρα στην τηλεθέαση, αναφέρθηκε το πού θα επιθυμούσε να κάνει μια αλλαγή πάνω της, με τον γιατρό της ωστόσο να της το απαγορεύει.

Το σημείο που θα ήθελε να αλλάξει η Κατερίνα

«Έχω πάει στον πλαστικό και με ρώτησε τι δεν μου αρέσει πάνω μου. Του είπα ότι μου αρέσει να βλέπω γυναίκες με πολύ αδύνατες γάμπες.

Δηλαδή μου αρέσουν οι γάμπες της Σπυροπούλου. Του λέω “γιατρέ είναι κάπως μονόπαντες οι γάμπες μου. Το σημείο εδώ είναι λίγο πιο χοντρούλες. Τι κάνουμε;”

Και μου λέει ότι είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο, είναι κατασκευαστικό, είναι το κόκκαλο έτσι!», αποκάλυψε.

“Δεν τσίμπησε ο Μαζω” Έτσι τον πέταξε εκτός εταιρίας η αδερφή του

Ο Άγγελος Βουράκης με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Fay’s Time φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του Βάσως.Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Μαζωνάκης “μεταβίβασε” τις μετοχές του στην αδερφή του και στον Δημήτρη Μακρυνιώτη. Επίσης, αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Βάσω Μαζωνάκη και το οποίο είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης στον αέρα του Fay’s Time, με το συγκεκριμένο πληρεξούσιο, η Βάσω Μαζωνάκη «πέταξε» τον Γιώργο Μαζωνάκη έξω από την εταιρία που διαχειρίζεται το ακίνητο στη Μύκονο, παίρνοντάς του 5% η ίδια και 5% ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας. Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο. Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρίας, έχει και το ακίνητο. Τον Αύγουστο του 2023 ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του, 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό.

Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη», δήλωσε ο Άγγελος Βουράκης.

Related posts

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο ρόλος της Κανέλας που τη σημάδεψε, ο γιος με τον “Τρελαντώνη” και το διαζύγιο βόμβα μετά από 30 χρόνια

Κάρφωσε τον Απόστολο Γκλέτσο η Βάσια Τριφύλλη: «Μπαίνω μέσα και μου λέει: “Μην με ακουμπάς βδέλυγμα”»

“Μετά το 4ο παιδί” Ευχάριστα για την Ελένη και τον Ματέο, όλοι τους εύχονται κάτω από την ανάρτηση