Κατερίνα Καινούργιου: «Με κρίνουν που έφερα στην εκπομπή αυτόν; Εδώ φιλοξενούμε τους πάντες»

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε σήμερα (15/01) το πρωί τη δική της απάντηση στα σχόλια που άκουσαν η ίδια και οι συνεργάτες της μετά την απόφαση να φιλοξενήσουν στην εκπομπή της Παρασκευής (12/01) τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, με αφορμή τη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας εξέφρασε στο «Super Κατερίνα» την αντίθεσή του στο πολυσυζητημένο νομοθέτημα, που αναμένεται να τεθεί σύντομα προς ψήφιση στο κοινοβούλιο, επικαλούμενος μάλιστα και ψυχιατρικές γνωματεύσεις ενάντια στο φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας.

Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Να να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ο αρχιεπίσκοπος της Κρήτης που έβγαλε έναν πάρα πολύ γλυκό λόγο και, επειδή είπατε για την εκπομπή, έπεσαν να μας φάνε για ποιον λόγο φιλοξενήσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου», ανέφερε σε πρώτο χρόνο η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να πω ότι εδώ φιλοξενούμε τους πάντες και ταυτόχρονα, επειδή πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει στην εκκλησία, καλό θα είναι να ακούσουν αυτές τις ρητορικές μίσους κάποιοι σεβασμιότατοι και να καταλάβουν ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει», επισημαίνει η παρουσιάστρια του Alpha.

«Το θέμα, κυρία Καινούργιου, είναι ότι η ρητορική μίσους υπάρχει ακόμα και μέσα στα κείμενά τους και αυτά που υπερασπίζονται», είπε από πλευράς του, ο Πέτρος Τατσόπουλος, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»