Κατέληξαν στην αστυνομία για τον γιο του: Έξω φρενών ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με δημοσιογράφο – Τα SMS που του έστειλε

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την προβολή λεπτομερειών της βάπτισης που εξόργισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Το άγνωστο περιστατικό

«Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο. Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά. Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται – να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές. Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Χρήστος Κούτρας εξήγησε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους. «Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα, είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με καλούσε και του είπα ότι είμαι στον αέρα. Δέχτηκα τότε, ακόμα ένα μήνυμα, από το οποίο και θορυβήθηκα, αφού έγραφε “θα σε ισοπεδώσω”», συμπλήρωσε.Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μετά από τηλεφωνική τους επικοινωνία, η οποία «συνοδεύτηκε» από απειλές, ο δημοσιογράφος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

«Με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε. Έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια το παραδέχτηκε κι ο ίδιος στην αστυνομία ότι ναι, τον απείλησα», εξηγεί.

Τέλος, πρόσθεσε: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε μια συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε, αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω».

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε και ράγισαν καρδίες:Αυτη ειναι η τελευταια επιθυμία της οικογένειάς του Γιάννη Φέρτη -Εκεί θα γίνει η κηδεία του

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας και οι fans τα έχασαν με το μήνυμα πού θέλει να περάσει

Αυτή 33 και αυτός…. : Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ηλικίας της Αλεξανδράκη με το σύντροφο της, το ανακοίνωσε με μια τούρτα και ένα πάρτυ