Κατάθλιψη, ανορεξία, ακόμα ένας χωρισμός: Καταρρακωμένη μετά τον νέο χωρισμό η Αθηνά Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση είναι απομακρυσμένη εδώ και πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, με την χρυσή κληρονόμο να αναφέρεται σε τελευταία δημοσιεύματα, ότι περνά αρκετά δύσκολα, πάσχοντας από κατάθλιψη και ανορεξία.Όπως γράφουν σε μέσα του εξωτερικού, ο χωρισμός της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι της στοίχισε πολύ. Μετά την χωρισμό της με τον Αλβάρο, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτάς της, η Αθηνά είχε περάσει και τότε κατάθλιψη.Οι αποκαλύψεις ότι ο άντρας της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με μια Βραζιλιάνα καλλονή, της είχαν στοιχίσει πολύ. Το διαζύγιό τους ήταν ακόμη πιο οδυνηρό, μιας και ο Ντόντα, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν τα μέσα, απαίτησε να πληρωθεί για να το υπογράψει, ενώ ήταν ο ίδιος υπαίτιος.

Ο χωρισμός με τον Αλμπέρτο που την «αποτελείωσε»

Όλα αυτά πέρασαν όταν γνώρισε τον Ιταλό Αλμπέρτο Ζόρζι με τον οποίο δημιούργησαν μια ζεστή σχέση που ξανά έφερε το χαμόγελο στα χείλη της και οι δυο τους σχέδιαζαν να παντρευτούν, με την ίδια να εμφανίζεται ανανεωμένη.

Ένα από όλα αυτά που τους έδεσαν ήταν η λατρεία τους για την ιππασία, μιας και εκείνος είναι πρωταθλητής. Δυστυχώς, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο Αλμπέρτο της ζήτησε να χωρίσουν πριν λίγους μήνες, κάτι που καταρράκωσε την Αθηνά. Από εκείνη τη στιγμή, η Αθηνά έχασε το χαμόγελο της και κύκλοι κοντά της μιλούν όχι μόνο για κατάθλιψη, αλλά και για ανορεξία.Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, η κληρονόμος βλέπει πως το όνειρό της να αποκτήσει ένα παιδί με κάποιον που αγαπά, ξεμακραίνει όλο και πιο πολύ βουλιάζοντάς την σε θλίψη.«Καρφιά» από τον πατέρα της Αθηνάς Ωνάση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει με την «χρυσή» κληρονόμο
Τα «καρφιά» του πετάει μέχρι σήμερα ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση στην κόρη του. Ποιος είναι ο λόγος που ο Τιερί Ρουσέλ δεν μιλάει με τη «χρυσή» κληρονόμο;

Οι σχέσεις της Αθηνάς με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, έχουν ξεκινήσει να είναι προβληματικές εδώ και χρόνια. Όμως σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν και με ανθρώπους που διατηρούν επαφή με τον Ρουσέλ, επιβεβαιώνεται πως η πλέον η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση.Αφορμή δεν είναι άλλος από τον σύζυγο της Αθηνάς, Αλβάρο, που αν και πλέον δεν είναι ζευγάρι, σύμφωνα με τον Ρουσέλ είναι και η καταστροφή της Αθηνάς.

Γιατί δεν μιλάει με τον πατέρα της;

«Καρφιά» από τον πατέρα της Αθηνάς Ωνάση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει με την «χρυσή» κληρονόμο

Αν και πατέρας με κόρη έχουν απομακρυνθεί εδώ και χρόνια, ο Ρουσέλ προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αθηνά μέσω μηνυμάτων. Όταν είδε πως αυτό δεν είναι εφικτό, της έστειλε σκληρά μηνύματα μέσω οικογενειακού φίλου.

Ο Ρουσέλ είπε στην Αθηνά πως ο Αλβάρο θα είναι η καταστροφή της, ότι ξεπούλησε την περιουσία της μητέρας της και έχει αφεθεί στις βουλές του συζύγου της.

Αν και η Αθηνά δεν απάντησε στα μηνύματα του πατέρα της, πηγές τη θέλουν να φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πeθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό

“Δεν έπρεπε να πάει” Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν ρωτήθηκε για τον Άρη Σοϊλέδη

“Πάμε θέατρο;” Δεν ξέχασε τις παλιές της συνήθειες η Οικονομάκου μετά τον χωρισμό βγήκε με την καλύτερη παρέα