Κατάθεση ψυχής από το Γιώργο Χριστοδούλου: «Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, ένιωθα μηδενικό»

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει μέσα από το σίριαλ Σασμός, προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής σε πρόσφατες δηλώσεις του. Όπως αποκάλυψε έπεσε στην παγίδα του αλκοολισμού από την οποία δύσκολα ξεφεύγεις και πέρασε τον δικό του προσωπικό Γολγοθά μέχρι να βγει από αυτό.

Γιώργος Χριστοδούλου: Η μάχη με το ποτό

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου και αναφέρθηκε στη μάχη του με τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και εξήγησε πώς προέκυψε αυτό του το «πάθος». «Έμπλεξα με το αλκοόλ μετά από μια δύσκολη ερωτική σχέση. Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Την άλλη μέρα ξυπνούσα και ένιωθα ένα μηδενικό», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε, εκείνη που τον βοήθησε να βγει από αυτό τον εθισμό ήταν η γυναίκα του. «Η γυναίκα μου ήταν καταλυτικός παράγοντας για να το κόψω. Ήθελα να είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και το πώς τη διαχειρίστηκε. «Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ την έκθεση. Τη φοβόμουν την τηλεόραση. Είχα περάσει και από κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά τελικά δεν προχώρησε», είπε κλείνοντας.

Related posts

Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000€, κατάμαυρο, πάει σφαίρα: Αυτό είναι το μαύρο βέλος των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»

Ελένη Μενεγάκη: Οκτώ φωτογραφίες από το παρελθόν που η παρουσιάστρια δεν θέλει να θυμάται