Κατάθεση ψυχής από Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Νιώθω πολύ ευγνώμων, δεν περίμενα ποτέ να συναντήσω τον άνθρωπο…»

«Νιώθω πολύ ευγνώμων, δεν περίμενα ποτέ να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή» ανέφερε σε μια κατάθεση ψυχής η Δήμητρα Ματσούκα για τον Πέτρο Κόκκαλη.

Η Δήμητρα Ματσούκα που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες» αλλά και τη θεατρική παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Με την ευκαιρία, δείτε ποιος ήταν ο κουμπάρος στο γάμο της.

Τι δήλωσε για τη σχέση τους

=«Ήταν μια… όμορφη συνέχιση της σχέσης μας. Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι.

Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε.

Είμαι ενθουσιασμένη και με αυτό που συμβαίνει, με αυτό το καινούργιο πολιτικό φορέα, τον “Κόσμο”, ξέρω πολύ καλά ότι έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας… » είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Δε θα ήθελα να εμπλακώ εγώ στον “Κόσμο”. Δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τη δράση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι… Είναι πολύ σοβαρές εποχές για να φλερτάρω με αυτό το κομμάτι» απάντησε σε ερώτησε σχετικά με το αν θα συμμετείχε και η ίδια ενεργά στο νέο κόμμα του συζύγου της.

Related posts

Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα χωράφι ώστε να γυρίσω το βίντεο κλιπ μου – Έχω κάνει διάφορες τρέλες»

“Τώρα που με χρειάζεστε με θυμηθήκατε;” Έξαλλος ο Πρίγκιπας Χάρι με το παλάτι, κόβει κάθε δεσμό

“Πάνε και οι πριγκίπισσες λαϊκή”: Λίγο πριν χωρίσει η Τατιάνα Μπλάτνικ τον Νικόλαο ψώνιζε…ζαρζαβατικά