Κασσελάκης: Όσοι νομίζουν ότι είμαι ένα Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκαν έναν Κρητίκαρο

Μία εκ βαθέων και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε αρκετές φορές στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ περιέγραψε και το πώς γνωρίστηκαν. Όπως είπε, η γνωριμία τους έγινε από τον τομέα Διαφάνειας και πιο συγκεκριμένα από τον Μανώλη Καπνισάκη, ο οποίος τον σύστησε στον Παύλο Πολάκη και από εκεί στον Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι πολύ ευκατάστατος και ουσιαστικά δε χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου» (video)

Για τις πεποιθήσεις του

Ωστόσο, όπως είπε, ο κ. Κασσελάκης έχει διαφορετική άποψη από τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την Παιδεία. «Δεν έχω ίδια γνώμη με τον Τσίπρα, φοβάμαι το σενάριο των δύο ταχυτήτων στην Παιδεία», δήλωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι το 2009 πράγματι ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. «Όσοι νομίζουν ότι σε εμένα βρήκαν ένα Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκανε έναν Κρητίκαρο».

Ο κ. Κασσελάκης, ανέφερε ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη, καθώς όπως είπε είναι μια ιστορική φυσιογνωμία που αξίζει τον σεβασμό. Αποκάλυψε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Αναφορικά με το ύφος του Παύλου Πολάκη στον δημόσιο διάλογο, ο κ. Κασσελάκης κράτησε αποστάσεις λέγοντας όμως ότι συνδέονται από κοινό αίσθημα δικαιοσύνης. «Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης, αλλά και οι δύο εκνευριζόμαστε όταν αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας ότι κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας, έχω άλλο στιλ από τον Παύλο. Ο Παύλος είναι δυναμικός, προσπαθεί να δώσει φωνή στον κόσμο, μακάρι να το πάλευαν κι άλλοι βουλευτές», σημείωσε.

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision