Καρολίνα του Μονακό: Η λαμπερή πριγκίπισσα, το χτύπημα της μοίρας και η σημερινή της εικόνα στα 62

Καρολίνα του Μονακό: Η άλλοτε νεαρή πριγκίπισσα, που στο άκουσμα του ονόματός της ο κόσμος έκανε τα πάντα για να μάθει για τη ζωή της, σήμερα είναι μια γυναίκα που έχει ξεπεράσει τα εξήντα και έχει αποκτήσει παιδιά και εγγόνια. Η πριγκίπισσα του Μονακό έζησε μια ζωή λαμπερή στα φώτα της δημοσιότητας και από πολλούς θεωρούταν ένα από τα ομορφότερα κορίτσια του κόσμου.

Καρολίνα του Μονακό: Οι δυσκολίες που πέρασε

Άγνωστες πτυχές της ζωής της πριγκίπισσας, της Καρολίνας του Μονακό έρχονται στο φως, που παρότι ήταν το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ρενιέ του Γ’ δεν έγινε ποτέ πριγκίπισσα, αλλά την θέση της πήρε ο Αλβέρτος. Η ίδια ήταν ελεύθερο άτομο. Σπούδασε φιλοσοφία, ενώ τα βράδια της τα περνούσε σε ξέφρενα πάρτι του Παρισιού. Στα χρόνια των σπουδών της γνώρισε τον Philippe Junot, που αποτέλεσε τον πρώτο και κατά 17 χρόνια μεγαλύτερο, σύζυγό της. Ο γάμος τους έγινε το 1979, ενώ ο χωρισμός ήρθε το 1981.

Η Καρολίνα του Μονακό έχασε τη μητέρα της από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αυτό συνέβη, το 1982. Η Καρολίνα αντικατέστησε τη μητέρα της, Γκέιλι Γκρέι, όσον αφορά το προσωνύμιο της «Πρώτης Κυρίας» του Μονακό. Αυτό, διότι στάθηκε στο πλευρό του πατέρα της Ρενιέ του Τρίτου κατά τη διάρκεια της κηδείας, αλλά και στις ακόλουθες τελετές.

Καρολίνα του Μονακό: Οι γάμοι της ζωής της

Η Καρολίνα παντρεύτηκε τον επόμενο σύζυγό της, το 1983. Ήταν ο πλούσιος Ιταλός, Στέφανο Κασιράγκι. Μαζί του έκανε και τρία παιδιά, τα οποία ονομάζονταν Αντρέα, Σαρλότ και Πιερ.

Ο Κασιράγκι σκοτώθηκε το 1990 σε δυστύχημα. Η Καρολίνα εγκατέλειψε το Μονακό για να κάνει ένα restart στη ζωή της. Έτσι, εγκαταστάθηκε στο Saint-Rémy-de-Provence, στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας.Επόμενος σύζυγός της υπήρξε, ο Ernst August του Ανόβερο. Μαζί του έκανε την Αλεξάνδρα, το 1999. Το 2005 πέθανε ο πατέρας της, ενώ με τον Ernst χώρισαν, το 2009. Σήμερα, η Καρολίνα του Μονακό είναι 60 χρόνων. Τα σημάδια του χρόνου είναι ορατά επάνω της, καθώς δεν πραγματοποίησε κάποια επέμβαση. Πλέον, ασχολείται με φιλανθρωπίες, τα παιδιά της, αλλά και τα τέσσερα εγγόνια της.

Καρολίνα του Μονακό: Η σημερινή της εικόνα

Related posts

Δυστυχώς ανακοινώθηαν τα δυσάρεστα: Νεκρή Ελληνίδα δημοσιoγράφος, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο: “Προχώρησε” στη ζωή της η Τατιάνας Μπλάτνικ, έκανε το επόμενο βήμα για 1η φορά

Η Άννα Φόνσου παραμένει όμορφη και σικ στα 84 της: Η νέα της εμφάνιση είναι ο ορισμός της κομψότητας